Gå direkt till innehåll
PE Accounting skapar automatiserade körjournaler genom Telia Sense

Pressmeddelande -

PE Accounting skapar automatiserade körjournaler genom Telia Sense

PE Accounting är en snabbväxande redovisningsbyrå med ett egenutvecklat system som automatiserar allt från fakturor till bokföring. För att ytterligare spara tid åt sina kunder, samarbetar nu PE Accounting med Telia Sense för att automatisera körjournaler.

Den här tiden på året är det många som brottas med deklarationen, inte minst företagsägare och ekonomiansvariga. Det räknas, räknas om och räknas igen. Och det är här PE Accounting kommer in. Underlag för bokslut och deklarationer uppdateras löpande av systemet och kontrolleras av specialister. Allt kunden behöver göra är att godkänna. Nu är PE Accounting först ut med att kunna skapa körjournaler som automatiskt bokförs genom Telia Sense.

- Vi tycker att företagare och entreprenörer ska göra det som de kan bäst – driva affären och fokusera på kärnverksamheten. Genom oss får kunderna en ekonomifunktion där de alltid har full koll och uppdaterade beslutsunderlag. Vi vet att hantering av körjournaler tar mycket tid, och jag är glad att vi genom Telia Sense kan ta ett innovationssprång och knyta ihop bilkörandet med bokföringen, säger Olle Rydqvist, medgrundare och vd, PE Accounting.

Enklare vardag för företagarna

Genom Telia Sense laddas körjournalerna upp direkt i PE Accountings system, och kunderna slipper därmed lägga in uppgifterna manuellt i redovisningen.

- Det är roligt att se hur Telia Sense hela tiden får nya användningsområden och nya kundgrupper. Jag är stolt över PE Acountings förtroende och att vi kan hjälpa till att göra vardagen lite enklare för deras kunder, säger Marcus Lidbeck, chef för Digitala Affärer, Telia Division X.

__________________________________________________________________

Om Telia Sense
Telia Sense hjälper bilägare att gör om sina bilar till smarta bilar. Genom Telia Sense får användaren automatisk körjournal, 4G-wifi, smarta servicetjänster och full kontroll över sin bil. Allt via en app. Sedan tidigare har Telia Sense partnerskap med bland annat Folksam och Easy Park.

Om PE Accounting
PE Accounting gör det möjligt för företagsledning och ekonomiansvariga att ha total kontroll över siffrorna och följa hur det går för företaget live, var de än befinner sig. PE Accounting hanterar allt ifrån fakturor, tid- och projektrapportering och utlägg till löner och rapporter. Tjänsten är fullt skalbar för företag med 5 till 500 anställda. Systemet sköter det mesta och specialister på ekonomi och system ingår som rådgivare och support. Allt till ett fast pris per månad. PE Accounting är optimerat för tjänsteföretag och har bland annat växande företag som Trustly, Kvadrat, Castra, Doctrin och Dynabyte som kunder.

Ämnen


Vi är Telia. Den nya generationens telekomföretag. 
Våra 6.700 kundbesatta kollegor möter miljontals kunder varje dag i ett av världens mest uppkopplade länder. Vi är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt – året om. För att ge människor tillgång till alla nya spännande tjänster satsar vi miljarder på att bygga det digitala samhället, vi bygger Framtidens nät. Vi har bestämt oss för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare våra kunder. Läs mer på www.telia.se

Kontakter

Presskontakt

Presskontakt

Presskontakt 0771-77 58 30
Irene Krohn

Irene Krohn

Presskontakt Pressansvarig 0771-77 58 30
Roija Rafii

Roija Rafii

Presskontakt Presschef 0771-77 58 30

Relaterat innehåll

Välkommen till Telia

I över 165 år har vi skapat fler möjligheter för fler människor. Det är vårt arv, vår drivkraft och vår framtid. Med cirka 19000 medarbetare i sju länder, varav 4 100 kollegor i Sverige, erbjuder vi den bästa uppkopplingen i de bästa näten och fortsätter att investera och innovera för ett mer digitalt och hållbart samhälle. Från torpet till storstaden, kontoret till vardagsrummet och från vårdcentralen till bussresan skapar vi en bättre vardag. Välkommen till Telia. Bättre nät. Bättre upplevelser.

Läs mer på www.telia.se
Drift och avbrott hittar du på: https://www.telia.se/privat/driftinformation