Gå direkt till innehåll
Nu kopplar Telia upp bilar även för företag

Pressmeddelande -

Nu kopplar Telia upp bilar även för företag

Nu tar Telia den uppskattade tjänsten Telia Sense vidare till företagsmarknaden. Förra året lanserades den för privata bilägare i Sverige. Totalt finns 1,1 miljoner företagsbilar fördelade på drygt 470 000 företag som nu kan dra nytta av tjänsten. Med Telia Sense kan man exempelvis enkelt separera jobbresor från privata resor i körjournalen och integrera körjournalen med kalendern.

Med mobilen får du full koll på din bil med enklare hantering av körjournalen, wifi i bilen så att du kan jobba effektivt, billigare parkering, snabbare vägassistans och påminnelse om att boka besiktning.Med flera olika samarbetspartners gör Telia Sense det enklare att använda bilen i jobbet.

EasyPark, Viking, Bilprovningen och Bilia är partners som i dagsläget är med och bidrar till utbudet i Telia Sense för företag. Och nya samarbeten är på gång.

Telia är den enda operatör i världen som kan erbjuda en heltäckande lösning för den uppkopplade bilen. Genom Telia Sense får företagare och de som har tjänstebil tillgång till funktioner för kontroll av bilen, uppkoppling via wifi och möjlighet att få erbjudande från Telias partners.

– Just möjligheten att förenkla hanteringen av den digitala körjournalen förenklar företagarnas vardag väsentligt.Vi kommer fortsätta att utveckla tjänsten med fler nyttiga funktioner för företagare och de som har tjänstebil, förklarar Patrik Granström, chef för små- och medelstora företagskunder Telia.

Läs mer om Telia Sense

För mer information, kontakta gärna Telias pressavdelning 0771-775830 eller besök vårt nyhetsrum telia.se/media.

Ämnen


Vi är Telia. Den nya generationens telekomföretag. 
Våra 6.700 kundbesatta kollegor möter miljontals kunder varje dag i ett av världens mest uppkopplade länder. Vi är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt – året om. För att ge människor tillgång till alla nya spännande tjänster satsar vi miljarder på att bygga det digitala samhället, vi bygger Framtidens nät. Vi har bestämt oss för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare våra kunder. Läs mer på www.telia.se

Kontakter

Presskontakt

Presskontakt

Presskontakt 0771-77 58 30
Irene Krohn

Irene Krohn

Presskontakt Pressansvarig Telia Sverige 0771-77 58 30
Roija Rafii

Roija Rafii

Presskontakt Presschef Telia Sverige 0771-77 58 30

William Fröding

Presskontakt Pressansvarig Telia Sverige 0771-77 58 30

Relaterat innehåll

Välkommen till Telia

I över 165 år har vi skapat fler möjligheter för fler människor. Det är vårt arv, vår drivkraft och vår framtid. Med cirka 19000 medarbetare i sju länder, varav 4 100 kollegor i Sverige, erbjuder vi den bästa uppkopplingen i de bästa näten och fortsätter att investera och innovera för ett mer digitalt och hållbart samhälle. Från torpet till storstaden, kontoret till vardagsrummet och från vårdcentralen till bussresan skapar vi en bättre vardag. Det är Telia.

Läs mer på www.telia.se
Drift och avbrott hittar du på: https://www.telia.se/privat/driftinformation