Följ Telia

Kör försiktigt: Paydrive ny tjänst i Telia Sense

Pressmeddelande   •   Dec 19, 2017 09:05 CET

Företaget Paydrive erbjuder digital bilförsäkring som baseras på körbeteende. Nu utökar man erbjudandet och blir en tjänst i Telia Sense, Telias lösning för den uppkopplade bilen.

Startupbolaget Paydrive erbjuder försäkringar som helt och hållet baseras på körbeteende. Istället för att betala utifrån ålder, bostadsort eller bilmodell så beräknas försäkringspremien efter hur, var och när man kör. För att erbjuda sina kunder en ännu bättre upplevelse väljer nu Paydrive att inleda ett samarbete med Telia. Tjänsten blir tillgänglig i Telia Sense under våren.

– Vi vill att så många som möjligt ska få tillgång till rättvisare och billigare försäkringar. Jag ser verkligen fram emot att tillsammans med Telia nå ut till nya kunder och förare i hela Sverige, samtidigt som vi breddar vårt erbjudande, säger Andreas Broström, vd Paydrive.

Telia Sense är en molnbaserad lösning och med en app och en liten hårdvara får bilägare tillgång till 4G-wifi och smarta tjänster. Idag ingår Folksam, Bilia, Svensk Bilprovning, Viking Vägassistans och EasyPark, som nu får sällskap av Paydrive.

– Paydrive är ett innovativt bolag med en kreativ tjänst. Jag är glad över samarbetet och att vi får möjlighet att erbjuda Paydrives försäkringar till våra kunder. Telia Sense har bara funnits i ett drygt år och fortsätter hela tiden att utvecklas med nya partners och lösningar, säger Jonas Hasselberg, Chef för Telias Konsumentaffär.

För mer information, kontakta gärna Telias pressavdelning 0771-775830 eller besök vårt nyhetsrum teliapress.se


Vi är Telia. Den nya generationens telekomföretag. 
Våra 6.700 kundbesatta kollegor möter miljontals kunder varje dag i ett av världens mest uppkopplade länder. Vi är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt – året om. För att ge människor tillgång till alla nya spännande tjänster satsar vi miljarder på att bygga det digitala samhället, vi bygger Framtidens nät. Vi har bestämt oss för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare våra kunder. Läs mer på www.telia.se