Gå direkt till innehåll
Nu lanseras Telia Trygghetspaket – första tjänsten i Sverige med omfattande skydd på nätet

Pressmeddelande -

Nu lanseras Telia Trygghetspaket – första tjänsten i Sverige med omfattande skydd på nätet

Känsliga uppgifter är eftertraktade på nätet. Därför lanseras Telia trygghetspaket – ett samlat säkerhetsskydd som ger ökad trygghet i familjens uppkopplade liv. Tjänsten förebygger och försäkrar mot ID-stölder och ger omfattande skydd oavsett var man surfar.

Med Telias trygghetspaket får alla i familjen ett samlat skydd oavsett digital plattform. Det är en helhetslösning som övervakar, ger intrångsvarningar, förebygger ID-stöld och skyddar känsliga uppgifter oavsett var och hur man surfar. Om olyckan ändå är framme ingår försäkring och personlig juristhjälp vid exempelvis ID-stöld och juristhjälp vid nätkränkningar, som spridning av privata bilder.

- I takt med ökade bedrägerier har våra personuppgifter och digitala spår blivit hårdvaluta på nätet, och det måste vi skydda oss och våra barn från. Därför lanserar vi nu ett helhetsskydd med allt som behövs samlat i en och samma tjänst, något vi hoppas underlättar för fler och bidrar till ett tryggare liv på nätet för hela familjen – stora som små, säger Henrik Lönnevi, chef för Telias konsumentaffär.

I Telias trygghetspaket skyddas personuppgifter som användarnamn, lösenord och kreditkortsnummer. Id-skyddet bevakar, slår larm och ger råd om personliga uppgifter skulle läcka ut i samband med dataintrång i onlinetjänster. Även funktioner som säkra banköverföringar och skydd mot exempelvis virus, nätfiske och intrång ingår. Med hjälp av VPN skyddar Trygghetspaketet dessutom personliga uppgifter på öppna wifi-nätverk, både i Sverige och utomlands.

Trygghetspaketets alla tjänster finns även samlade i en app. Läs mer och kom igång* här

Telia vill bidra till en bra start på barnens digitala liv, därför har vi skapat sidan Digital förälder med tips och råd kring trygghet, säkerhet och sociala medier. Även Mobilkörkortet, som vi tillsammans med Friends lanserat för att stötta barn och föräldrar till en trygg start på nätet.

*Telia Trygghetspaket kan beställas av Telias kunder och testas fritt i 1 månad

Ämnen

Kategorier


Om Telia

I över 165 år har vi skapat fler möjligheter för fler människor. Det är vårt arv, vår drivkraft och vår framtid. Med cirka 21 000 medarbetare i sju länder, varav 4 700 kollegor i Sverige, erbjuder vi den bästa uppkopplingen i de bästa näten och fortsätter att investera och innovera för ett mer digitalt och hållbart samhälle. Från torpet till storstaden, kontoret till vardagsrummet och från vårdcentralen till bussresan skapar vi en bättre vardag. Välkommen till Telia – välkommen till Folknätet.

Läs mer på www.telia.se

Kontakter

Presskontakt

Presskontakt

Presskontakt 0771-77 58 30
Irene Krohn

Irene Krohn

Presskontakt Pressansvarig 0771-77 58 30
Roija Rafii

Roija Rafii

Presskontakt Presschef 0771-77 58 30

Relaterat innehåll

Välkommen till Telia

I över 165 år har vi skapat fler möjligheter för fler människor. Det är vårt arv, vår drivkraft och vår framtid. Med cirka 19000 medarbetare i sju länder, varav 4 100 kollegor i Sverige, erbjuder vi den bästa uppkopplingen i de bästa näten och fortsätter att investera och innovera för ett mer digitalt och hållbart samhälle. Från torpet till storstaden, kontoret till vardagsrummet och från vårdcentralen till bussresan skapar vi en bättre vardag. Välkommen till Telia. Bättre nät. Bättre upplevelser.

Läs mer på www.telia.se
Drift och avbrott hittar du på: https://www.telia.se/privat/driftinformation