Gå direkt till innehåll
Torsby Bostäder väljer Telia för TV, bredband och IP-telefoni

Nyhet -

Torsby Bostäder väljer Telia för TV, bredband och IP-telefoni

Går i bräschen för kommunala fastighetsbolag och inkluderar bredbandet i hyran. 

Det kommunala fastighetsbolaget Torsby Bostäder har valt att ge Telia fortsatt förtroende som leverantör av tjänster för TV och bredband samt IP-telefoni.

Sedan tidigare har hyresgästerna kunna ta del av ett TV-paket från Telia som ingår i hyran. Nu väljer Torsby att även inkludera bredbandet i hyran, något som fortfarande är ovanligt bland kommunala fastighetsbolag.

- Först och främst vill jag tacka Torsby Bostäder för fortsatt förtroende, och vi tycker det är kul och spännande att de vågar testa nya vägar så att fler hyresgäster får tillgång till snabbt och stabilt bredband, en förutsättning för att kunna ta del av alla de digitala möjligheter som idag finns, säger Jonas Drougge, ansvarig för uppkopplade och smarta byggnader på Telia. 

- Våra hem blir alltmer digitala. Allt från datorer och telefoner till TV-apparater och hushållsapparater kopplas upp via bredbandet. Det är en utveckling vi ser kommer fortsätta. Det är viktigt för oss som kommunalt fastighetsbolag att följa med i denna utveckling och vi väljer därför nu att inkludera ett prisvärt och tillförlitligt bredband med hög kvalité i hyran, berättar Håkan Laack, VD för Torsby Bostäder.

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Presskontakt

Presskontakt

Presskontakt 0771-77 58 30
Irene Krohn

Irene Krohn

Presskontakt Pressansvarig 0771-77 58 30
Roija Rafii

Roija Rafii

Presskontakt Presschef 0771-77 58 30

Relaterat innehåll

Välkommen till Telia

I över 165 år har vi skapat fler möjligheter för fler människor. Det är vårt arv, vår drivkraft och vår framtid. Med cirka 19000 medarbetare i sju länder, varav 4 100 kollegor i Sverige, erbjuder vi den bästa uppkopplingen i de bästa näten och fortsätter att investera och innovera för ett mer digitalt och hållbart samhälle. Från torpet till storstaden, kontoret till vardagsrummet och från vårdcentralen till bussresan skapar vi en bättre vardag. Välkommen till Telia. Bättre nät. Bättre upplevelser.

Läs mer på www.telia.se
Drift och avbrott hittar du på: https://www.telia.se/privat/driftinformation