Gå direkt till innehåll
Telia laddar upp med brittisk tv-underhållning från BritBox

Pressmeddelande -

Telia laddar upp med brittisk tv-underhållning från BritBox

Streamingtjänsten BritBox, som drivs av ITV och BBC, fortsätter sin expansion i Sverige genom ett nytt distributionssamarbete med Telia. Från den 28 april erbjuds den största och mest omfattande samlingen av brittisk underhållning till Telias tv- och streamingkunder.

Telia fortsätter sin satsning på att erbjuda Sveriges nöjdaste tv-kunder ett fullspäckat premiuminnehåll och fler upplevelser. Med tillskottet BritBox, som är ett samarbete mellan BBC och ITV, får Telias tv-kunder nu tillgång till tusentals timmar av brittisk underhållning, såväl nya som klassiska titlar och med allt från kritikerrosat drama och kriminalthrillers till komediserier och faktabaserat innehåll.

- Det nya partnerskapet med BritBox är värdefullt då det kompletterar vårt breda utbud med det absolut bästa från Storbritannien, ett viktigt steg i vår satsning att erbjuda våra kunder allt innehåll på ett och samma ställe. Nu kan hela familjen utforska nya originalserier och se fram emot bättre kvällar med efterlängtade klassiker och engelskt drama som länge varit populärt i Sverige, säger Henrik Lönnevi, konsumentchef på Telia.

BritBox erbjuder originalserier som The Cleaner, Crime och Sister Boniface Mysteries i kombination med exklusivt innehåll som Idris Elba’s Fight School och säsong 17 av MasterChef UK. Även serier som Peaky Blinders, Vera och The Office samt klassiker som Agatha Christie’s Poirot, Absolutely Fabulous, Blackadder och de tidiga säsongerna av Midsomer Murders ingår.

- Vi är väldigt glada över vårt nya samarbete med Telia i Sverige. Detta markerar ytterligare ett strategiskt partnerskap för BritBox inom Norden och ger oss möjligheten att erbjuda den största och bästa samlingen av brittisk underhållning till ännu fler svenska tittare, säger Reemah Sakaan, vd på BritBox International.


Britbox kommer att inkluderas i Telias Tv & Streaming-paket ”Stor” från och med den 28 april. Via C More kommer det även ingå för Telias kunder med tv-paket där C More Standard eller högre ingår.

För sjunde året i rad har Telia Sveriges nöjdaste tv-kunder, enligt Svenskt kvalitetsindex 2021.

Ämnen

Kategorier


Om Telia

I över 165 år har vi skapat fler möjligheter för fler människor. Det är vårt arv, vår drivkraft och vår framtid. Med cirka 21 000 medarbetare i sju länder, varav 4 700 kollegor i Sverige, erbjuder vi den bästa uppkopplingen i de bästa näten och fortsätter att investera och innovera för ett mer digitalt och hållbart samhälle. Från torpet till storstaden, kontoret till vardagsrummet och från vårdcentralen till bussresan skapar vi en bättre vardag. Välkommen till Telia – välkommen till Folknätet.

Läs mer på www.telia.se

Kontakter

Presskontakt

Presskontakt

Presskontakt 0771-77 58 30
Irene Krohn

Irene Krohn

Presskontakt Pressansvarig 0771-77 58 30
Roija Rafii

Roija Rafii

Presskontakt Presschef 0771-77 58 30

Relaterat innehåll

Tittarsuccén fortsätter - Telias tv-kunder nöjdast i Sverige för sjunde året i rad enligt SKI

Tittarsuccén fortsätter - Telias tv-kunder nöjdast i Sverige för sjunde året i rad enligt SKI

När kunderna i årets SKI, Svenskt kvalitetsindex, har fått ranka tv-upplevelsen från sin leverantör står det klart att Telia tar hem sin sjunde raka seger samt drar ifrån de andra tv-aktörerna på marknaden. Kvalitet är fortsatt en drivande faktor och kunderna ställer allt större krav i tider där tv-tittandet ökat och underhållning blivit central i svenskars hem.

Välkommen till Telia

I över 165 år har vi skapat fler möjligheter för fler människor. Det är vårt arv, vår drivkraft och vår framtid. Med cirka 19000 medarbetare i sju länder, varav 4 100 kollegor i Sverige, erbjuder vi den bästa uppkopplingen i de bästa näten och fortsätter att investera och innovera för ett mer digitalt och hållbart samhälle. Från torpet till storstaden, kontoret till vardagsrummet och från vårdcentralen till bussresan skapar vi en bättre vardag. Välkommen till Telia. Bättre nät. Bättre upplevelser.

Läs mer på www.telia.se
Drift och avbrott hittar du på: https://www.telia.se/privat/driftinformation