Gå direkt till innehåll
  Fler kunder hos Telia och C More kan nu streama Allsvenskan & Superettan från discovery+

Pressmeddelande -

Fler kunder hos Telia och C More kan nu streama Allsvenskan & Superettan från discovery+

Genom ett strategiskt partnerskap med Warner Bros Discovery får Telia och C More tillgång till streamingrättigheterna för Allsvenskan & Superettan från discovery+. Från och med den 20 augusti kan alla matcherna streamas på Telia och C More - vilket ger tittarna tillgång till det bästa sportutbudet på marknaden.

Det nya utvidgade partnerskapet mellan Telia och Warner Bros Discovery innebär att ännu fler Telia-kunder och nu även C More-kunder kan ta del av discovery+ sändningar av Allsvenskan & Superettan. Streamingrättigheterna innefattar samtliga Discovery+ matcher.

- Allsvenskan är en av de mest engagerande ligorna och det här innebär att vi kan erbjuda våra kunder det absolut starkaste utbudet på marknaden. Vi samlar Sveriges bästa rättigheter i ett paket med Allsvenskan från discovery+ och SHL, kryddat med internationella ligor och kronjuvelen UEFA Champions League, på ett och samma ställe bara hos Telia. Det ska vara enkelt, man ska aldrig behöva leta efter innehåll, säger Henrik Lönnevi, Chef för Telias konsumentaffär.

- Vi har nått en överenskommelse med Telia som betyder att våra sändningar från Allsvenskan och Superettan kommer att kunna ses på discovery+, på våra linjära eventkanaler samt nu också via Telia Play och C More. Vårt mål är att intresset för svensk elitfotboll ska växa och det här är en del av den strategin, säger Sanny Ekstrand som leder den svenska verksamheten för Warner Bros. Discovery.

Allsvenskan & Superettan från discovery+ går att streama på Telia och C More från och med lördag 20 augusti. Telia och C Mores kunder kommer att kunna se matcherna genom att streama i Telia Play eller C Mores streamingtjänst via sin TV & streamingbox eller annan valfri enhet.

Resterande säsong av Allsvenskan och Superettan kommer inkluderas för kunder med Telias TV & Streaming-paket All sport från Telia, C More & Viaplay (599 kr/mån). Matcherna kommer även att finnas tillgängliga för C More-abonnenter med paketet C More Premium Plus.

www.telia.se/allsvenskan

*Sveriges bästa nät enligt Umlaut 2022.

Ämnen

Kategorier


Om Telia

I över 165 år har vi skapat fler möjligheter för fler människor. Det är vårt arv, vår drivkraft och vår framtid. Med cirka 21 000 medarbetare i sju länder, varav 4 700 kollegor i Sverige, erbjuder vi den bästa uppkopplingen i de bästa näten och fortsätter att investera och innovera för ett mer digitalt och hållbart samhälle. Från torpet till storstaden, kontoret till vardagsrummet och från vårdcentralen till bussresan skapar vi en bättre vardag. Välkommen till Telia. Bättre nät. Bättre upplevelser.

Läs mer på www.telia.se

Kontakter

Presskontakt

Presskontakt

Presskontakt 0771-77 58 30
Irene Krohn

Irene Krohn

Presskontakt Pressansvarig 0771-77 58 30
Roija Rafii

Roija Rafii

Presskontakt Presschef 0771-77 58 30

Relaterat innehåll

Välkommen till Telia

I över 165 år har vi skapat fler möjligheter för fler människor. Det är vårt arv, vår drivkraft och vår framtid. Med cirka 19000 medarbetare i sju länder, varav 4 100 kollegor i Sverige, erbjuder vi den bästa uppkopplingen i de bästa näten och fortsätter att investera och innovera för ett mer digitalt och hållbart samhälle. Från torpet till storstaden, kontoret till vardagsrummet och från vårdcentralen till bussresan skapar vi en bättre vardag. Välkommen till Telia. Bättre nät. Bättre upplevelser.

Läs mer på www.telia.se
Drift och avbrott hittar du på: https://www.telia.se/privat/driftinformation