Gå direkt till innehåll
Telia ny exklusiv partner till SHL

Pressmeddelande -

Telia ny exklusiv partner till SHL

Nu kliver Telia in som ny branschexklusiv partner till SHL, Svenska Hockeyligan. Partnerskapet är i linje med Telias sportsatsningar där det bästa nätet förenas med den bästa upplevelsen för att bidra till ännu större engagemang bland hockeyentusiasterna.

Precis innan startskottet för säsongen 2022/2023 står det klart att Telia kommer gå in som ny partner till SHL, Sveriges högsta herrliga i ishockey. Partnerskapet kommer bland annat innebära att Telia Play exponeras på ytor i och utanför SHL-arenor.

– För många är hockey en känsloladdad upplevelse. Men upplevelsen stannar inte i rinken – den delas på läktaren, på bussen, i solstolen och hemma i tv-soffan. Idag kan, och förväntas du kunna segervråla med hejarklacken oavsett vart du är uppkopplad och i det har Telia en viktig roll, säger Gina Azaric, marknadschef på Telia Sverige och fortsätter:

– Med SHL:s kompetens och vår unika bredd inom tv, mobilt och bredband kan vi tillsammans skapa ännu bättre upplevelser, och samtidigt bidra till SHL:s egen vision om att bli världens bästa hockeyupplevelse.

Hockeyentusiasterna kan se fram emot över tusen matcher av SHL, Hockeyallsvenskan och SDHL via C Mores sändningar på C Mores app, Telia Play och Telias Tv-tjänst. Med många hemvändande stjärnor från både KHL och NHL kommer säsongen 2022/2023 av SHL att bli något alldeles extra.

– Oavsett om du är på rinken, vid sidan av rinken eller ser den på din skärm - när det digitala och fysiska vävs samman ställs högre krav på både teknik och upplevelse. Nu när vi kan välkomna Telia till vår laguppställning ser vi fram emot att utforska nästa steg av digitala möjligheter, som är ett prioriterat område för vår framtid och för hockeyupplevelser i världsklass, säger Peter Allvin, kommersiell chef på SHL.

Sändningarna av SHL startar den 17 september med full omgång. Läs mer om SHL här.


*Bästa nätet enligt det världsledande och oberoende mätföretaget Umlaut, efter omfattande tester av Sveriges största mobilnät. Bästa upplevelse enligt resultat i SKI, Svenskt kvalitetsindex, där Telias tv-kunder är nöjdast med sin upplevelse i Sverige för sjunde året i rad.

Ämnen

Kategorier


Om Telia

I över 165 år har vi skapat fler möjligheter för fler människor. Det är vårt arv, vår drivkraft och vår framtid. Med cirka 21 000 medarbetare i sju länder, varav 4 700 kollegor i Sverige, erbjuder vi den bästa uppkopplingen i de bästa näten och fortsätter att investera och innovera för ett mer digitalt och hållbart samhälle. Från torpet till storstaden, kontoret till vardagsrummet och från vårdcentralen till bussresan skapar vi en bättre vardag. Välkommen till Telia. Bättre nät. Bättre upplevelser.

Läs mer på www.telia.se

Kontakter

Presskontakt

Presskontakt

Presskontakt 0771-77 58 30
Irene Krohn

Irene Krohn

Presskontakt Pressansvarig 0771-77 58 30
Roija Rafii

Roija Rafii

Presskontakt Presschef 0771-77 58 30

Relaterat innehåll

Välkommen till Telia

I över 165 år har vi skapat fler möjligheter för fler människor. Det är vårt arv, vår drivkraft och vår framtid. Med cirka 19000 medarbetare i sju länder, varav 4 100 kollegor i Sverige, erbjuder vi den bästa uppkopplingen i de bästa näten och fortsätter att investera och innovera för ett mer digitalt och hållbart samhälle. Från torpet till storstaden, kontoret till vardagsrummet och från vårdcentralen till bussresan skapar vi en bättre vardag. Välkommen till Telia. Bättre nät. Bättre upplevelser.

Läs mer på www.telia.se
Drift och avbrott hittar du på: https://www.telia.se/privat/driftinformation