Gå direkt till innehåll
Telias tv-tjänst utsedd till Sveriges bästa enligt tittarna

Nyhet -

Telias tv-tjänst utsedd till Sveriges bästa enligt tittarna

Ännu en gång har Telias tv-tjänst utsetts till den bästa när tittarna själva får välja. Detta genom en oberoende undersökning av Nordic Bench i samarbete med TV-Nyheterna.

- Vi är så glada att tittarna ger oss det här betyget! De senaste året har vi satsat stort på bättre erbjudanden och ännu mer innehåll. Vi har utvecklat vår tjänst så att det är lättare att titta och hitta, laddat på med ännu mer underhållning som våra kunder har efterfrågat och ser till att samla allt på ett och samma ställe. Det här är ett viktigt kvitto från våra kunder att vi är på rätt väg, säger Henrik Lönnevi, chef för Telias konsumentaffär.

Under 2022 har Telias tv-tjänst fått tillskott av både nytt innehåll och nya paket. Bland annat har Telias tittare nu tillgång till det absolut bästa från Storbritannien via streamingtjänsten Britbox och i det nya tv-paketet Film & serier inkluderas flera streamingtjänster.

- Vi gratulerar Telia till att även i år vara den mest uppskattade TV tjänsten i Sverige när man frågar kunderna. Utöver högsta NPS värdet har Telia även högst betyg på 7 av 15 kvalitetsparametrar, till exempel ”driftsäkerhet”, ”kanalpaket” och ”playtjänster”. Årets studie visar även att det forstatt finns stor utvecklingspotential för branschen som helhet, säger Jan Ogner VD för analysföretaget Nordic Bench

Om undersökningen
Analysinstitutet Nordic Bench och TV-Nyheterna sedan 2016 genomfört en årlig oberoende studie som genomförs enligt NPS ® metodiken utifrån en internationell förlaga. Den tar temperaturen på svenskarnas nöjdhet och rekommendationsvilja till andra gällande deras TV operatör - med fokus på utbud, kvalitet, aktualitet och åtkomst. Studien genomfördes mellan den 23 mars och 9 maj med 1341 deltagande kunder. För mer information om studien www.nordicbench.se kontakt info@nordicbench.com.

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Presskontakt

Presskontakt

Presskontakt 0771-77 58 30
Irene Krohn

Irene Krohn

Presskontakt Pressansvarig 0771-77 58 30
Roija Rafii

Roija Rafii

Presskontakt Presschef 0771-77 58 30

Relaterat innehåll

Välkommen till Telia

I över 165 år har vi skapat fler möjligheter för fler människor. Det är vårt arv, vår drivkraft och vår framtid. Med cirka 19000 medarbetare i sju länder, varav 4 100 kollegor i Sverige, erbjuder vi den bästa uppkopplingen i de bästa näten och fortsätter att investera och innovera för ett mer digitalt och hållbart samhälle. Från torpet till storstaden, kontoret till vardagsrummet och från vårdcentralen till bussresan skapar vi en bättre vardag. Välkommen till Telia. Bättre nät. Bättre upplevelser.

Läs mer på www.telia.se
Drift och avbrott hittar du på: https://www.telia.se/privat/driftinformation