Gå direkt till innehåll
Telia har tecknat avtal med Hässleholms Fibernät AB som kommunikationsoperatör av öppet nät

Nyhet -

Telia har tecknat avtal med Hässleholms Fibernät AB som kommunikationsoperatör av öppet nät

Telia har tecknat ett flerårigt avtal med Hässleholms Fibernät AB som kommunikationsoperatör av öppet nät. Avtalet innebär att Telia kommer leverera ett brett utbud av bredbands- och tv-tjänster till cirka 8 000 hushåll, som idag är anslutna till fibernätet i Hässleholms kommun.

”Vi är glada över vårt nya samarbete med Hässleholms Fibernät AB som kommunikationsoperatör av öppet nät. Vi har ett stort utbud av bredband- och tv-tjänster och ser fortsatta möjligheter att utveckla vårt samarbete inom digitala tjänster”, säger Jonas Drougge, ansvarig för uppkopplade och smarta byggnader på Telia Sverige.

I och med det nya avtalet kan Hässleholms fibernät införa olika typer av tjänster inom digitaliseringsområdet och samtidigt fortsätta bygga ut fiber i Hässleholms kommun.

”Med Telia säkrar vi en högkvalitativ leverans och ökad valfrihet, och vi ser mycket positivt på samarbetet framöver, säger Tony Hadarson VD på Hässleholms Fibernät AB.

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Presskontakt

Presskontakt

Presskontakt 0771-77 58 30
Irene Krohn

Irene Krohn

Presskontakt Pressansvarig Telia Sverige 0771-77 58 30
Roija Rafii

Roija Rafii

Presskontakt Presschef Telia Sverige 0771-77 58 30

William Fröding

Presskontakt Pressansvarig Telia Sverige 0771-77 58 30

Relaterat innehåll

Välkommen till Telia

I över 165 år har vi skapat fler möjligheter för fler människor. Det är vårt arv, vår drivkraft och vår framtid. Med cirka 19000 medarbetare i sju länder, varav 4 100 kollegor i Sverige, erbjuder vi den bästa uppkopplingen i de bästa näten och fortsätter att investera och innovera för ett mer digitalt och hållbart samhälle. Från torpet till storstaden, kontoret till vardagsrummet och från vårdcentralen till bussresan skapar vi en bättre vardag. Det är Telia.

Läs mer på www.telia.se
Drift och avbrott hittar du på: https://www.telia.se/privat/driftinformation