Gå direkt till innehåll
UEFA Champions Leagues nya hemmaplan är hos Telia

Pressmeddelande -

UEFA Champions Leagues nya hemmaplan är hos Telia

För första gången, sedan starten 1992, har europeisk toppfotboll bytt hemmaplan, då Telia säkrat de exklusiva rättigheterna till UEFA Champions League i Sverige. Under 2021 – 2024 kommer matcherna sändas hos Telia och C More vilket innebär att Telias kunder får tillgång till världens bästa fotbollsturnering.

Nyligen lanserades ett helt nytt underhållningskoncept genom ett abonnemang där Telias kunder får tillgång till C More och Netflix i kombination med oändlig surf, allt samlat till ett förmånligare pris på en och samma faktura. Nu tar Telia nästa steg för att utveckla sitt erbjudande inom underhållning och sport genom de exklusiva rättigheterna till UEFA Champions League, som Telias kunder kan streama i TV-boxen, i Telia Play eller genom att använda C Mores streamingtjänst som ingår i kundernas TV & Streaming-paket.

- Vi är mycket stolta över rättigheterna till UEFA Champions League, fotbollens kronjuvel. Vi fortsätter att förena det bästa nätet* med det bästa innehållet för våra kunder och det här är något som varit efterlängtat. Jag ser verkligen fram emot att kunna erbjuda alla våra sportentusiaster denna anrika fotbollsturnering, säger Henrik Lönnevi, chef för Telias konsumentaffär.

UEFA Champions League är ett av världens starkaste sportvarumärken med en hängiven publik. Telia har köpt de exklusiva rättigheterna till samtliga matcher från UEFA Champions League så som playoff, gruppspel och slutspel inklusive finalen. Inom kort avslöjas såväl den namnkunnige programledaren liksom de välkända kommentatorerna som ska följa, bevaka och diskutera samtliga matcher.

Hos Telia kan du som kund säkra sportåret med TV & streaming-paketet ”All Sport från Telia, C More och Viaplay” för 499kr/månaden. I paketet samlas utöver UEFA Champions League från Telia alla sport, film och serier från C More och Viaplay som t ex Premier League, SHL, La Liga, Serie A och NHL mm.

Telia blir med detta det enda stället där du kan se UEFA Champions League tillsammans med alla andra sporträttigheter. Dessutom till marknadens mest prisvärda TV- & Streamingpaket för sport.

UEFA Champions League ingår även om man tecknar C Mores streamingpaket Plus (299kr/mån) och Premium Plus (499kr/mån). Läs mer om paketen på www.telia.se/sport

*Sveriges bästa nät enligt Umlaut 2020.

Ämnen


Om Telia

I över 165 år har vi skapat fler möjligheter för fler människor. Det är vårt arv, vår drivkraft och vår framtid. Med cirka 21 000 medarbetare i sju länder, varav 4 700 kollegor i Sverige, erbjuder vi den bästa uppkopplingen i de bästa näten och fortsätter att investera och innovera för ett mer digitalt och hållbart samhälle. Från torpet till storstaden, kontoret till vardagsrummet och från vårdcentralen till bussresan skapar vi en bättre vardag. Välkommen till Telia – välkommen till Folknätet.

Läs mer på www.telia.se

Kontakter

Presskontakt

Presskontakt

Presskontakt 0771-77 58 30
Irene Krohn

Irene Krohn

Presskontakt Pressansvarig 0771-77 58 30
Roija Rafii

Roija Rafii

Presskontakt Presschef 0771-77 58 30

Relaterat innehåll

Välkommen till Telia

I över 165 år har vi skapat fler möjligheter för fler människor. Det är vårt arv, vår drivkraft och vår framtid. Med cirka 19000 medarbetare i sju länder, varav 4 100 kollegor i Sverige, erbjuder vi den bästa uppkopplingen i de bästa näten och fortsätter att investera och innovera för ett mer digitalt och hållbart samhälle. Från torpet till storstaden, kontoret till vardagsrummet och från vårdcentralen till bussresan skapar vi en bättre vardag. Välkommen till Telia. Bättre nät. Bättre upplevelser.

Läs mer på www.telia.se
Drift och avbrott hittar du på: https://www.telia.se/privat/driftinformation