Gå direkt till innehåll
Foto: Magnus Klackenstam
Foto: Magnus Klackenstam

Pressmeddelande -

Telia och APLACE lanserar Fashion against hate – ikväll släpps modekollektion mot näthat

Ikväll kl. 18:00 startar försäljningen av den unika modekollektionen mot näthat, Fashion against hate, som har skapats av konstnärerna och illustratörerna Finsta, Elin Klefbom och Stina Löfgren. Kollektionen finns till försäljning i APLACE butiker och online. Överskottet av försäljningen går till Telias samarbetspartner Friends och deras arbete mot mobbning på sociala medier.

Telias senaste initiativ för ett bättre klimat på nätet startade i våras genom kampanjen #hatahat. Nu fortsätter det viktiga arbetet mot näthat med Fashion against hate i samarbete med modebutiken APLACE. Flera konstnärer har fått fria händer att skapa varsin symbol mot näthat. Symbolerna har tryckts på en helt ny modekollektion som finns till försäljning från och med ikväll.

- Som ledande aktör inom branschen är nätklimatet en viktig fråga för oss. Därför har vi samarbeten med olika initiativ men med samma mål - att göra nätet till en shysstare plats.Mode är ett starkt sätt att visa att man tar ställning och med lanseringen av Fashion Against Hate kan vi bidra på ett helt nytt sätt, säger Hélène Barnekow, vd Telia Sverige.

Den unika kollektionen finns tillgänglig i limiterad upplaga och under en begränsad tid i APLACE butiker i Stockholm och Malmö samt online. Vid köp av kollektionen bidrar man direkt till Telias samarbetspartner Friends och deras arbete mot mobbning i sociala medier.

Kollektionen hittar du online på: APLACE
Vill du veta mer om #Hatahat, kollektionen och tidigare initiativ, klicka här!

För mer information, kontakta gärna Telias pressavdelning 0771-775830 eller besök vårt nyhetsrum teliapress.se

Ämnen


Vi är Telia. Den nya generationens telekomföretag. 
Våra 6.700 kundbesatta kollegor möter miljontals kunder varje dag i ett av världens mest uppkopplade länder. Vi är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt – året om. För att ge människor tillgång till alla nya spännande tjänster satsar vi miljarder på att bygga det digitala samhället, vi bygger Framtidens nät. Vi har bestämt oss för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare våra kunder. Läs mer på www.telia.se

Kontakter

Presskontakt

Presskontakt

Presskontakt 0771-77 58 30
Irene Krohn

Irene Krohn

Presskontakt Pressansvarig 0771-77 58 30
Roija Rafii

Roija Rafii

Presskontakt Presschef 0771-77 58 30

Relaterat innehåll

Välkommen till Telia

I över 165 år har vi skapat fler möjligheter för fler människor. Det är vårt arv, vår drivkraft och vår framtid. Med cirka 19000 medarbetare i sju länder, varav 4 100 kollegor i Sverige, erbjuder vi den bästa uppkopplingen i de bästa näten och fortsätter att investera och innovera för ett mer digitalt och hållbart samhälle. Från torpet till storstaden, kontoret till vardagsrummet och från vårdcentralen till bussresan skapar vi en bättre vardag. Välkommen till Telia. Bättre nät. Bättre upplevelser.

Läs mer på www.telia.se
Drift och avbrott hittar du på: https://www.telia.se/privat/driftinformation