Gå direkt till innehåll
Telia lanserar helt nytt och unikt underhållningskoncept

Pressmeddelande -

Telia lanserar helt nytt och unikt underhållningskoncept

Den 1 juni lanserade Telia ett helt unikt och exklusivt koncept som tar med hela familjen på en underhållningsresa med Netflix, C More, och 5G+ med oändlig surf. Det nya helhetserbjudandet innebär att alla kan ta del av de senaste filmerna, serierna och underhållningen  – mer av allt oavsett var man befinner sig sommar.

Efter ett trendbrytande år med helt nya sätt att se på och ta del av tv-underhållning banar nu Telia väg för ännu ett trendskifte, där den bästa underhållningen förenas med den senaste tekniken. Det nya och världsunika underhållningskonceptet som lanserades den 1 juni innebär ett helt nytt mobilabonnemang där Netflix och C More ingår permanent tillsammans med 5G+ och obegränsad surf - något som är helt unikt på marknaden.

- I samband med köpet av Bonnier Broadcasting sa vi att vi ville förena det bästa nätet med det bästa innehållet - nu gör vi det. Underhållning är idag helt centralt och vi vill alltid ge våra kunder den bästa upplevelsen, därför är vi också extra glada att kombinera C More med det utökade samarbetet med Netflix, som är ett nav i många familjers hem. Det här är ett viktigt steg för att stärka vårt erbjudande ytterligare till det våra kunder vill ha, säger Henrik Lönnevi, chef för Telias konsumentaffär.

Med Telias folknät och Netflix breda innehåll har vi tillsammans skapat något som känns både unikt och självklart. Lanseringen av det här partnerskapet är en del av vårt ökade fokus på Norden och vi ser fram emot att kunna glädja ännu fler med vårt stora utbud av såväl lokalt som internationellt innehåll, säger Patrick Danckwardt, Affärsutvecklingsansvarig för Norden på Netflix.

Det nya erbjudandet kommer att kosta 499 kr/månaden första året (659 kr/månaden andra året) inklusive 5G+, vilket gör det möjligt att surfa med högsta tillgängliga hastighet när du har tillgång till Telias 5G-nät, som nu finns i fler än 20 städer runt om i Sverige. Abonnemanget går att teckna från och med den 1 juni, och omfattar Netflix och C More som streamingtjänster, i kombination med obegränsad surf. De som redan har ett Netflix-abonnemang kan behålla sitt tidigare konto.

Ämnen

Kategorier


Om Telia

I över 165 år har vi skapat fler möjligheter för fler människor. Det är vårt arv, vår drivkraft och vår framtid. Med cirka 21 000 medarbetare i sju länder, varav 4 700 kollegor i Sverige, erbjuder vi den bästa uppkopplingen i de bästa näten och fortsätter att investera och innovera för ett mer digitalt och hållbart samhälle. Från torpet till storstaden, kontoret till vardagsrummet och från vårdcentralen till bussresan skapar vi en bättre vardag. Välkommen till Telia – välkommen till Folknätet.

Läs mer på www.telia.se

Kontakter

Presskontakt

Presskontakt

Presskontakt 0771-77 58 30
Irene Krohn

Irene Krohn

Presskontakt Pressansvarig 0771-77 58 30
Roija Rafii

Roija Rafii

Presskontakt Presschef 0771-77 58 30

Relaterat innehåll

Välkommen till Telia

I över 165 år har vi skapat fler möjligheter för fler människor. Det är vårt arv, vår drivkraft och vår framtid. Med cirka 19000 medarbetare i sju länder, varav 4 100 kollegor i Sverige, erbjuder vi den bästa uppkopplingen i de bästa näten och fortsätter att investera och innovera för ett mer digitalt och hållbart samhälle. Från torpet till storstaden, kontoret till vardagsrummet och från vårdcentralen till bussresan skapar vi en bättre vardag. Välkommen till Telia. Bättre nät. Bättre upplevelser.

Läs mer på www.telia.se
Drift och avbrott hittar du på: https://www.telia.se/privat/driftinformation