Gå direkt till innehåll
Telia först ut med fri surf mot Office 365 i sina nya företagsabonnemang

Pressmeddelande -

Telia först ut med fri surf mot Office 365 i sina nya företagsabonnemang

Som första operatör på marknaden lanserar Telia helt nya mobilabonnemang för företagskunder som inkluderar surftrafik för Office 365 Business/Enterprise och dessutom är 5G-redo. De nya abonnemangen börjar säljas den 1 april.

Den 1 april lanserar Telia nya mobilabonnemang för företagskunder där fri surf mot Office 365 Business/Enterprise ingår i flera av abonnemangen, något Telia är ensamma med på den svenska marknaden. Det innebär att så länge kunderna har surfmängd kvar på sitt abonnemang kan de surfa fritt på appar inom Office 365, som till exempel Microsoft Teams. De nya abonnemangen är också 5G-redo, vilket innebär att kunderna är redo för 5G när väl tekniken blir tillgänglig i mobilerna och nätet.

- Det har aldrig varit viktigare att kunna erbjuda digitala arbetssätt till sina medarbetare. Vi vet att det finns en klyfta mellan stora och små verksamheter, där just många mindre företag kämpar med att tillgodogöra sig ny teknik. Genom att vi i våra nya abonnemang inkluderar trafiken för Office 365 hoppas vi kunna minska tröskeln och bidrar till att fler mindre företag tar steget mot en digital arbetsplats, samt att större företag fortsätter utveckla sitt digitala arbetssätt, säger Tobias Larsson, chef för företagsaffären på Telia.

Trafiken för Office 365 ingår i abonnemangen Jobbmobil 15GB, Jobbmobil 40GB och Jobbmobil Obegränsad.

Ämnen


Om Telia

I över 165 år har vi skapat fler möjligheter för fler människor. Det är vårt arv, vår framtid och vårt samhällsansvar. Med cirka 21000 medarbetare i sju länder, varav 4 700 kollegor i Sverige, erbjuder vi den bästa uppkopplingen i de bästa näten och fortsätter att investera och innovera för ett mer digitalt och hållbart samhälle. Från torpet till storstaden, kontoret till vardagsrummet och från vårdcentralen till bussresan skapar vi en bättre vardag. Välkommen till Telia – välkommen till Folknätet. 

Läs mer på www.telia.se

Kontakter

Presskontakt

Presskontakt

Presskontakt 0771-77 58 30
Irene Krohn

Irene Krohn

Presskontakt Pressansvarig 0771-77 58 30
Roija Rafii

Roija Rafii

Presskontakt Presschef 0771-77 58 30

Relaterat innehåll

Välkommen till Telia

I över 165 år har vi skapat fler möjligheter för fler människor. Det är vårt arv, vår drivkraft och vår framtid. Med cirka 19000 medarbetare i sju länder, varav 4 100 kollegor i Sverige, erbjuder vi den bästa uppkopplingen i de bästa näten och fortsätter att investera och innovera för ett mer digitalt och hållbart samhälle. Från torpet till storstaden, kontoret till vardagsrummet och från vårdcentralen till bussresan skapar vi en bättre vardag. Välkommen till Telia. Bättre nät. Bättre upplevelser.

Läs mer på www.telia.se
Drift och avbrott hittar du på: https://www.telia.se/privat/driftinformation