Gå direkt till innehåll
Telias tv-kunder fortsätter vara Sveriges nöjdaste enligt SKI

Pressmeddelande -

Telias tv-kunder fortsätter vara Sveriges nöjdaste enligt SKI

Rapporten från Svenskt kvalitetsindex visar att Telia inte bara fortsätter att ha landets nöjdaste tv-kunder för femte året i rad. Dessutom ökar kundnöjdheten jämfört med övriga i branschen. Telia förbättrar resultatet jämfört med förra året - medan branschen i övrigt backar.

Trots allt högre krav från kunderna och allt större konkurrens från internationella streamingaktörer behåller Telia topplaceringen för femte året i rad. Telia drar dessutom ifrån konkurrenterna och toppar när det gäller produktkvalitet och innehåll samt utmärker sig positivt i områdena enkelhet och utbud.

- Fantastiskt kul att våra tv-kunder fortsätter att uppskatta oss! De har höga förväntningar, vilket är jättebra. Det gör att vi måste vara på tårna och ligga i framkant. Vi jobbar hårt med att erbjuda den absolut bästa tv-upplevelsen med ett relevant och flexibelt innehåll och ett utbud som passar dagens tittare och hela familjen. Vi får också mycket positiv feedback på vårt Kids corner, där vi har samlat en massa kul innehåll för våra yngre tittare, säger Anders Olsson, vd på Telia Sverige.

I dagarna lanseras ett helt nytt utseende på play tjänsten med flera förbättringar - en ännu snabbare tjänst där man också kan spara sina favoriter. Telia Play ingår utan kostnad i Telias tv-erbjudande.

Om förvärvet av Bonnier Broadasting får klartecken av EU-kommissionen, kommer det att innebära att två av Nordens mest välkända företag och varumärken går samman och en helt ny era börjar. Telias 165-åriga erfarenhet och kunskap inom telekombranschen, med nätverk och tjänster i världsklass, kommer att kombineras med Bonnier Broadcastings branschkompetens inom media och innehåll. Tillsammans kommer vi att ta tv-tittande till nästa nivå och påverka framtiden för vår bransch.

Ämnen


I över 165 år har vi skapat fler möjligheter för fler människor. Det är vårt arv, vår framtid och vårt samhällsansvar. Med 20 000 medarbetare i nio länder, varav 6400 kollegor iSverige, erbjuder vi den bästa uppkopplingen i de bästa näten och fortsätter att investera och innovera för ett mer digitalt och hållbart samhälle. Från torpet till storstaden, kontoret till vardagsrummet och från vårdcentralen till bussresan skapar vi en bättre vardag. Välkommen till Telia – välkommen till Folknätet.
Läs mer på www.telia.se

Kontakter

Presskontakt

Presskontakt

Presskontakt 0771-77 58 30
Irene Krohn

Irene Krohn

Presskontakt Pressansvarig 0771-77 58 30
Roija Rafii

Roija Rafii

Presskontakt Presschef 0771-77 58 30

Relaterat innehåll

Välkommen till Telia

I över 165 år har vi skapat fler möjligheter för fler människor. Det är vårt arv, vår drivkraft och vår framtid. Med cirka 19000 medarbetare i sju länder, varav 4 100 kollegor i Sverige, erbjuder vi den bästa uppkopplingen i de bästa näten och fortsätter att investera och innovera för ett mer digitalt och hållbart samhälle. Från torpet till storstaden, kontoret till vardagsrummet och från vårdcentralen till bussresan skapar vi en bättre vardag. Välkommen till Telia. Bättre nät. Bättre upplevelser.

Läs mer på www.telia.se
Drift och avbrott hittar du på: https://www.telia.se/privat/driftinformation