Följ Telia

Telias service är bäst enligt kunderna

Pressmeddelande   •   Jun 05, 2019 15:47 CEST

ServiceScore har för åttonde året i rad undersökt hur svenska konsumenter upplever och betygsätter företags servicegrad. I kategorin Telekom hamnar Telia högst på kundernas lista.

När ServiceScore för åttonde året i rad mäter hur svenska konsumenter upplever vilken service de får, är det Telia som får de högsta omdömena inom klassen Telekom. 
I förhållande till tidigare års mätningar av ServiceScore har Telia nu klättrat på listan och intar förstaplatsen.
- Kundernas upplevelse av service, bemötande och kvaliteten i tjänsterna är enormt viktigt och avgörande för alla företag. Det är något vi jobbar med hela tiden inom företagets alla olika delar. Att så många upplever att vi levererar den bästa servicen gör oss naturligtvis väldigt stolta och glada, säger Anders Olsson, vd Telia Sverige.
De nominerade i kategorin Telekom 2019 var; Tele2, Comviq, Telia
Om ServiceScore
ServiceScore® är ett övergripande angrepps- och arbetssätt för att kartlägga, mäta, analysera och arbeta med service. Arbetet är helt fokuserat på den service som företaget erbjuder och bygger på en unik modell med nio affärsögonblick i kundprocessen. Med personliga, digitala och mekaniska serviceverktyg erbjuda service utöver det förväntade. Utifrån denna modell och företagets målsättningar byggs ett koncept och en struktur för hur företagets serviceerbjudande ska se ut. Alla dessa insatser sammanfattas i en ServicePlan som koordineras med andra aktiviteter från företagets sida.

I över 165 år har vi skapat fler möjligheter för fler människor. Det är vårt arv, vår framtid och vårt samhällsansvar. Med 20 000 medarbetare i nio länder, varav 6400 kollegor iSverige, erbjuder vi den bästa uppkopplingen i de bästa näten och fortsätter att investera och innovera för ett mer digitalt och hållbart samhälle. Från torpet till storstaden, kontoret till vardagsrummet och från vårdcentralen till bussresan skapar vi en bättre vardag. Välkommen till Telia – välkommen till Folknätet.
Läs mer på www.telia.se