Gå direkt till innehåll
Telia levererar tv till 23 100 kunder i Örebro

Pressmeddelande -

Telia levererar tv till 23 100 kunder i Örebro

Idag får alla boende i ÖrebroBostäder möjlighet att välja ett grundpaket av tv-kanaler från Telia. Telia har tecknat avtal med ÖrebroBostäder som leverantör av ett grundpaket av tv-kanaler. ÖrebroBostäder äger och förvaltar 23 100 lägenheter i Örebro kommun.

– Telia valdes som tjänsteleverantör av ett grundpaket av tv-kanaler, tack vare vår stabilitet, trygghet och enkelhet. Nu får alla boende i ÖrebroBostäder möjlighet att välja Sveriges bästa tv. Allt detta när, hur och var man vill. Det är en helhet som vi sett fram emot att erbjuda ÖrebroBostäder och det känns fantastiskt bra, säger Jonas Drougge, ansvarig för New Business Sales.

Tv med Telia erbjuder Sveriges bredaste utbud av tv – och allt favoritinnehåll kan streamas i Telia Play både hemma och i hela EU/EES.

– Vi har valt att förändra vårt tv-utbud, så att det blir ett helt öppet och digitalt erbjudande. Telia är en av tjänsteleverantörerna, men från den 1 oktober är Telia även leverantör av det grundpaket av tv-kanaler som våra hyresgäster kan välja, som ett alternativ till övriga tjänster som Telia och övriga marknaden erbjuder, berättar Ulf Rohlén, vd ÖrebroBostäder.

Ämnen


Om Telia

I över 165 år har vi skapat fler möjligheter för fler människor. Det är vårt arv, vår framtid och vårt samhällsansvar. Med cirka 21000 medarbetare i sju länder, varav 4 700 kollegor i Sverige, erbjuder vi den bästa uppkopplingen i de bästa näten och fortsätter att investera och innovera för ett mer digitalt och hållbart samhälle. Från torpet till storstaden, kontoret till vardagsrummet och från vårdcentralen till bussresan skapar vi en bättre vardag. Välkommen till Telia – välkommen till Folknätet. 

Läs mer på www.telia.se

Kontakter

Presskontakt

Presskontakt

Presskontakt 0771-77 58 30
Irene Krohn

Irene Krohn

Presskontakt Presschef 0771-77 58 30
Roija Rafii

Roija Rafii

Presskontakt Press & PR-ansvarig 0771-77 58 30

Relaterat innehåll

Välkommen till Telia

I över 165 år har vi skapat fler möjligheter för fler människor. Det är vårt arv, vår drivkraft och vår framtid. Med cirka 19000 medarbetare i sju länder, varav 4 100 kollegor i Sverige, erbjuder vi den bästa uppkopplingen i de bästa näten och fortsätter att investera och innovera för ett mer digitalt och hållbart samhälle. Från torpet till storstaden, kontoret till vardagsrummet och från vårdcentralen till bussresan skapar vi en bättre vardag. Välkommen till Telia. Bättre nät. Bättre upplevelser.

Läs mer på www.telia.se
Drift och avbrott hittar du på: https://www.telia.se/privat/driftinformation