Gå direkt till innehåll
Nu kan svenskarna dela sin hemester i tv-rutan

Pressmeddelande -

Nu kan svenskarna dela sin hemester i tv-rutan

När reserestriktionerna nu lättas upp inom Sverige kommer många semesterminnen att skapas runtom i landet. Vi vill lyfta alla semesterfirare och fina sommarhälsningar och välkomnar svenska folket att skicka in sina semesterbilder och videos, ett urval kommer ersätta Telias reklam i tv och på nätet senare i sommar.

Aldrig förr har den svenska sommaren varit så viktig som nu när turkosa hav och sevärdheter utomlands byts ut till lokala smultronställen från Sveriges alla hörn. I Telias nya reklamfilm skildras därför ögonblick från ett sommar-Sverige. Vi vill också ge alla semesterfirare möjlighet att dela med sig av sina sommarminnen till svenska folket. De bästa bidragen som skickas in kommer ersätta Telias reklam i tv och digitalt i slutet av sommaren.

- Det är en speciell sommar och en hälsning kan betyda så mycket. Nu hoppas vi att många vill dela sina semesterupptåg digitalt, kanske till människor de inte kan träffa just nu men även med oss andra. Därför vill vi också ge alla en möjlighet att visa upp sitt sommarliv i tv, oavsett var de befinner sig. Kanske får vi se en hälsning till någons mormor eller utsikten från någons altan – det ska bli väldigt roligt att se, säger Gina Azaric, marknadschef på Telia.

Så här kan svenska folket visa upp sin sommar 2020
Det bästa med sommaren är alla minnen som skapas med familj och vänner. Kanske någon friar till sin käresta, tar det första doppet eller lär sig cykla och stolt visar mormor. Nu har alla hemester-firare chansen att dela med sig av sin sommar till ännu fler.

Här kan alla dela sitt digitala vykort i Folknätet: telia.se/vykort

Ämnen

Kategorier


Om Telia

I över 165 år har vi skapat fler möjligheter för fler människor. Det är vårt arv, vår framtid och vårt samhällsansvar. Med cirka 21000 medarbetare i sju länder, varav 4 700 kollegor i Sverige, erbjuder vi den bästa uppkopplingen i de bästa näten och fortsätter att investera och innovera för ett mer digitalt och hållbart samhälle. Från torpet till storstaden, kontoret till vardagsrummet och från vårdcentralen till bussresan skapar vi en bättre vardag. Välkommen till Telia – välkommen till Folknätet. 

Läs mer på www.telia.se

Presskontakt

Presskontakt

Presskontakt

Presskontakt 0771-77 58 30

Relaterat innehåll

Välkommen till Telia – välkommen till Folknätet.

I över 165 år har vi skapat fler möjligheter för fler människor. Det är vårt arv, vår drivkraft och vår framtid. Med cirka 21000 medarbetare i sju länder, varav 4 700 kollegor i Sverige, erbjuder vi den bästa uppkopplingen i de bästa näten och fortsätter att investera och innovera för ett mer digitalt och hållbart samhälle. Från torpet till storstaden, kontoret till vardagsrummet och från vårdcentralen till bussresan skapar vi en bättre vardag. Välkommen till Telia – välkommen till Folknätet.

Läs mer på www.telia.se
Drift och avbrott hittar du på: https://www.telia.se/privat/driftinformation