Följ Telia

Telia har Sveriges bästa tv-tjänst - enligt tittarna

Pressmeddelande   •   Maj 20, 2020 14:10 CEST

TV-Nyheterna har utnämnt Telias tv-tjänst till den bästa när tittarna själva får välja. Detta avgjordes genom en oberoende undersökning genomförd av Nordic Bench på uppdrag av TV-Nyheterna.

TV-Nyheterna är Sveriges ledande branschtidning för alla som arbetar med distribution av rörlig bild. Den oberoende undersökningen har genomförts årligen de senaste fem åren, och i år är det Telias tv-tjänst som kommer prisas på årets upplaga av tv-dagen den 2 september.

- Vi är väldigt stolta över att få vara tittarnas val, det är extra roligt att det är kunderna själva som gett oss denna fina utmärkelse. Vi jobbar mycket med att utveckla vår TV-tjänst med hjälp av våra kunder och de förslag vi får på förbättringar och den här utnämningen är verkligen ett kvitto på det, säger Linda Hernström, chef över Telias familjeerbjudande.

Telias tv-tjänst har de senaste månaderna genomgått en uppfräschning där tjänsten blivit mer tilltalande för kunderna genom fler bilder, ett förenklat menysystem och möjlighet att lyfta aktuella teman. Allt detta sömlöst från kundens tv, till andra skärmar, mobiltelefonen eller till plattan. Sedan den 30:e april erbjuds dessutom Telias tv-utbud till alla genom Telia Play, oavsett om man är Teliakund eller inte.

Undersökningen är en NPS-mätning, som bygger på hur benägna tittarna är att rekommendera tjänsterna de använder till andra personer med avseende på bland annat utbud, kvalitet, aktualitet och åtkomst. Studien genomfördes mellan den 17 februari och 18 maj.

Om Telia

I över 165 år har vi skapat fler möjligheter för fler människor. Det är vårt arv, vår framtid och vårt samhällsansvar. Med cirka 21000 medarbetare i sju länder, varav 4 700 kollegor i Sverige, erbjuder vi den bästa uppkopplingen i de bästa näten och fortsätter att investera och innovera för ett mer digitalt och hållbart samhälle. Från torpet till storstaden, kontoret till vardagsrummet och från vårdcentralen till bussresan skapar vi en bättre vardag. Välkommen till Telia – välkommen till Folknätet. 

Läs mer på www.telia.se