Gå direkt till innehåll
Bostads AB Mimer i Västerås har upphandlat Telia som ny kommunikationsoperatör

Pressmeddelande -

Bostads AB Mimer i Västerås har upphandlat Telia som ny kommunikationsoperatör

Mimer, som är Västerås största hyresvärd med drygt 11 600 hyreslägenheter, har upphandlat Telia som ny kommunikationsoperatör till sitt öppna fibernät. Telia kommer via varumärket Zitius tillhandahålla ett brett utbud av tjänster för tv, bredband och telefoni till Mimers hyresgäster. Avtalet sträcker sig över sex år med chans till förlängning.

Övergången till Telia och Zitius som ny kommunikationsoperatör kommer ske successivt och alla hyresgäster får information innan bytet sker.

– Vi är mycket glada över det här samarbetet som innebär att Mimer kan erbjuda sina hyresgäster moderna kommunikationstjänster med hög driftsäkerhet via sitt öppna fibernät, säger Jonas Drougge, ansvarig för uppkopplade och smarta byggnader på Telia.

– Mimer är Västerås största hyresvärd med ett brett utbud av hyreslägenheter. Vi har allt från hus byggda på 1600-talet till helt nybyggda lägenheter. En bra dag börjar hemma är vårt kundlöfte och en god digital upplevelse är en del av det. Att vi nu upphandlat Telia med varumärket Zitius som ny kommunikationsoperatör ger oss bra förutsättningar att fortsätta det arbetet framåt", säger Martin Gepertz, Vice VD, Administrativ chef hos Bostads AB Mimer.

Ämnen

Kategorier


Om Telia

I över 165 år har vi skapat fler möjligheter för fler människor. Det är vårt arv, vår drivkraft och vår framtid. Med cirka 21 000 medarbetare i sju länder, varav 4 700 kollegor i Sverige, erbjuder vi den bästa uppkopplingen i de bästa näten och fortsätter att investera och innovera för ett mer digitalt och hållbart samhälle. Från torpet till storstaden, kontoret till vardagsrummet och från vårdcentralen till bussresan skapar vi en bättre vardag. Välkommen till Telia. Bättre nät. Bättre upplevelser.

Läs mer på www.telia.se

Kontakter

Presskontakt

Presskontakt

Presskontakt 0771-77 58 30
Irene Krohn

Irene Krohn

Presskontakt Pressansvarig Telia Sverige 0771-77 58 30
Roija Rafii

Roija Rafii

Presskontakt Presschef Telia Sverige 0771-77 58 30

William Fröding

Presskontakt Pressansvarig Telia Sverige 0771-77 58 30

Relaterat innehåll

Välkommen till Telia

I över 165 år har vi skapat fler möjligheter för fler människor. Det är vårt arv, vår drivkraft och vår framtid. Med cirka 19000 medarbetare i sju länder, varav 4 100 kollegor i Sverige, erbjuder vi den bästa uppkopplingen i de bästa näten och fortsätter att investera och innovera för ett mer digitalt och hållbart samhälle. Från torpet till storstaden, kontoret till vardagsrummet och från vårdcentralen till bussresan skapar vi en bättre vardag. Det är Telia.

Läs mer på www.telia.se
Drift och avbrott hittar du på: https://www.telia.se/privat/driftinformation