Följ Telia

Telias tekniker får assistans av Tech Troopers för att hjälpa fler företagare

Nyhet   •   Okt 28, 2016 14:47 CEST

Tidigare i höstas lanserade Telia den nya tjänsten Personlig Tekniker - som hjälper Sveriges små- och medelstora företag när tekniken strular. Tjänsten erbjuder även tekniker som åker ut och löser företagets teknikstrul på plats. För att hjälpa ännu fler företagare med tekniken inleds nu ett spännande samarbete med startup-företaget Tech Troopers, som vid högtryck kommer att rycka ut och assistera Telias tekniker.

Tech Troopers erbjuder crowdsourcad support, en modell som i praktiken innebär att de kan bistå Telias tekniker när efterfrågan är hög. På så sätt kan Telia hjälpa fler företagare med tekniken och därför inleds nu ett samarbete där Tech Troopers vid högtryck kompletterar Telias egna tekniker i storstäderna Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Lund.

- Tack vare samarbetet med Tech Troopers kan vi erbjuda tekniker på plats, även när efterfrågan är hög. Det här är också ett fint exempel på hur vi kan arbeta med startups för att erbjuda nya tjänster. Vi har lagt ner mycket tid och energi på att harmonisera våra arbetssätt för att säkerställa en god kundupplevelse, berättar Patrik Granström, chef för små- och medelstora företag på Telia

Läs mer om Personlig Tekniker här
Här kan du ta del av mer information om Tech Troopers