Följ Telia

Småföretagare får personlig rådgivare hos Telia

Pressmeddelande   •   Sep 01, 2015 15:00 CEST

Telia introducerar nu personlig rådgivare (http://www.telia.se/radgivning) som ska göra det lättare för svenska småföretagare att driva sina verksamheter framåt. Dessutom lanseras nya skräddarsydda erbjudanden för sex olika branscher och yrken, bland annat hantverkare, butiker och nyföretagare.

Många företag upplever IT och teknikfrågor som tunga och omständiga. Utvecklingen går snabbt och det är svårt och tidskrävande att hålla sig uppdaterade om nya produkter och lösningar. Samtidigt har många småföretagare saknat en personlig kontakt hos sin operatör som kan hjälpa till med dessa frågor. Det ändrar nu Telia på genom att introducera personliga rådgivare för småföretagare som hjälper kunderna atthitta rätt lösning.

– Digitaliseringen genomsyrar svenskt företagande, oavsett bransch och storlek på bolag. Våra personliga rådgivare kan hjälpa småföretagare navigera tekniken och förstå vilka digitala tjänster som kan hjälpa dem utveckla sina verksamheter, från att tala med hantverkare om vilka mobiler som bäst lämpar sig för byggarbetsplatsen till att utrusta affärsresenärer med rätt tjänster och tillbehör för att kunna jobba på resande fot, berättar Patrik Granström, chef för små- och medelstora företag på Telia.

Telias personliga rådgivare finns tillgängliga 8-17 på vardagar för kunden men tar även en proaktiv kontakt, minst en gång i halvåret, för att se över hur kundernas nuvarande lösning fungerar och säkerställa deras framtida behov. Företagskunder kan välja om de vill ha en personlig rådgivare via telefon och mejl eller i en Telia-butik.

Vi är Telia. Den nya generationens telekomföretag. 
Våra 6.700 kundbesatta kollegor möter miljontals kunder varje dag i ett av världens mest uppkopplade länder. Vi är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt – året om. För att ge människor tillgång till alla nya spännande tjänster satsar vi miljarder på att bygga det digitala samhället, vi bygger Framtidens nät. Vi har bestämt oss för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare våra kunder. Läs mer på www.telia.se