Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Telia, Halebop och Fello tar bort alla avgifter för samtal, sms, mms till och från Ukraina

Med anledning av den fruktansvärda situationen i Ukraina tas alla avgifter för samtal, sms och mms till och från Ukraina bort för Telias, Halebops och Fellos kunder som befinner sig i Sverige eller i Ukraina.

För att underlätta för alla våra kunder att hålla kontakt med nära och kära i denna stund kommer inga avgifter debiteras för samtal till eller från Ukraina. Samma gäller för sms och mms. För våra kunder som befinner sig i Ukraina ingår även fri surf.

Det gäller från kl 07.00 idag för samtliga Telias privat- och företagskunder med abonnemang, och fram till och med den 22 mars. Det gäller även kontantkort. 

Våra tankar går till alla drabbade.

Ämnen


Om Telia

I över 165 år har vi skapat fler möjligheter för fler människor. Det är vårt arv, vår drivkraft och vår framtid. Med cirka 21 000 medarbetare i sju länder, varav 4 700 kollegor i Sverige, erbjuder vi den bästa uppkopplingen i de bästa näten och fortsätter att investera och innovera för ett mer digitalt och hållbart samhälle. Från torpet till storstaden, kontoret till vardagsrummet och från vårdcentralen till bussresan skapar vi en bättre vardag. Välkommen till Telia – välkommen till Folknätet.

Läs mer på www.telia.se

Kontakter

Presskontakt

Presskontakt

Presskontakt 0771-77 58 30
Irene Krohn

Irene Krohn

Presskontakt Presschef 0771-77 58 30
Roija Rafii

Roija Rafii

Presskontakt Press & PR-ansvarig 0771-77 58 30

Relaterat innehåll

Välkommen till Telia

I över 165 år har vi skapat fler möjligheter för fler människor. Det är vårt arv, vår drivkraft och vår framtid. Med cirka 21000 medarbetare i sju länder, varav 4 700 kollegor i Sverige, erbjuder vi den bästa uppkopplingen i de bästa näten och fortsätter att investera och innovera för ett mer digitalt och hållbart samhälle. Från torpet till storstaden, kontoret till vardagsrummet och från vårdcentralen till bussresan skapar vi en bättre vardag. Välkommen till Telia. Bättre nät. Bättre upplevelser.

Läs mer på www.telia.se
Drift och avbrott hittar du på: https://www.telia.se/privat/driftinformation