Gå direkt till innehåll
Telia först i Sverige att erbjuda sina tv-tittare HISTORY Play

Pressmeddelande -

Telia först i Sverige att erbjuda sina tv-tittare HISTORY Play

Från och med idag är HISTORY Play en del av Telias tv-tjänst. Det innebär att Telias tv-tittare blir först i Sverige att kunna se över 400 timmar av exklusiva och prisbelönta dokumentärer, faktaprogram och annan högkvalitativ underhållning från HISTORY Play.

Fram tills idag har HISTORY Play funnits tillgänglig i Storbritannien, Irland, Tyskland och Österrike. Nu expanderar det internationella tv-bolaget A+E Networks® EMEA sin tjänst till Sverige och Telia blir först ut med att erbjuda sina tv-tittare HISTORY Plays premium-innehåll.

- Vi vill att våra tv-kunder ska fortsätta att vara Sveriges nöjdaste. Därför jobbar vi hela tiden med att utveckla vår tv-tjänst, där vi satsar på relevant och brett innehåll för alla skärmar. Det känns jättebra att vi nu kan erbjuda ännu mer underhållning till våra kunder från HISTORY Play, säger Linda Hernström, chef för Telias familjeerbjudande.

Telias tv-tittare kan se HISTORY Play på alla skärmar, såväl hemma via tv-dosan som i farten via Telia Play. Läs mer här:

Telia: https://www.telia.se/teliatv

History Play: https://www.historytv.se/

Ämnen


Om Telia

I över 165 år har vi skapat fler möjligheter för fler människor. Det är vårt arv, vår framtid och vårt samhällsansvar. Med cirka 21000 medarbetare i sju länder, varav 4 700 kollegor i Sverige, erbjuder vi den bästa uppkopplingen i de bästa näten och fortsätter att investera och innovera för ett mer digitalt och hållbart samhälle. Från torpet till storstaden, kontoret till vardagsrummet och från vårdcentralen till bussresan skapar vi en bättre vardag. Välkommen till Telia – välkommen till Folknätet. 

Läs mer på www.telia.se

Kontakter

Presskontakt

Presskontakt

Presskontakt 0771-77 58 30
Irene Krohn

Irene Krohn

Presskontakt Pressansvarig 0771-77 58 30
Roija Rafii

Roija Rafii

Presskontakt Presschef 0771-77 58 30

Relaterat innehåll

Välkommen till Telia

I över 165 år har vi skapat fler möjligheter för fler människor. Det är vårt arv, vår drivkraft och vår framtid. Med cirka 19000 medarbetare i sju länder, varav 4 100 kollegor i Sverige, erbjuder vi den bästa uppkopplingen i de bästa näten och fortsätter att investera och innovera för ett mer digitalt och hållbart samhälle. Från torpet till storstaden, kontoret till vardagsrummet och från vårdcentralen till bussresan skapar vi en bättre vardag. Välkommen till Telia. Bättre nät. Bättre upplevelser.

Läs mer på www.telia.se
Drift och avbrott hittar du på: https://www.telia.se/privat/driftinformation