Gå direkt till innehåll
Telia lanserar Operator Connect Mobile för Microsoft Teams

Nyhet -

Telia lanserar Operator Connect Mobile för Microsoft Teams

Telia blir bland de första operatörerna i Norden att lansera Teams Operator Connect Mobile, en helt ny integrationstjänst som gör det möjligt att använda mobiltelefonnummer för att ringa via Teams. Tjänsten är planerad att lanseras i höst. 

I Sverige har Teams snabbt blivit den populäraste samarbetstjänsten bland företagare och är numera en central del av den hybrida arbetsplats som vuxit fram de senaste åren. 

Telia lanserade Teams Operator Connect i September förra året, med stöd för fasta telefonnummer och som integrerats mot det analoga telefonnätet. Den nya tjänsten Operator Connect Mobile för Teams kommer att integreras på motsvarande sätt mot Telias mobilnät. 

Med Operator Connect för Teams förenklas företagarnas vardag och det blir lättare att samarbeta. Tjänsten gör det möjligt att integrera Telias fasta och mobila nät mot Teams, som blir en ”one-stop shop” för all kommunikation. Till exempel så kan användare ta emot samtal på sina mobiler och sedan växla till Teams på samma mobil, eller på en dator, allt med bara ett klick. 

Enkel att använda och administrera

Med Operator Connect Mobile så kan företag koppla sina mobilnummer från Telia till Teams. Det tar bara ett par minuter att komma igång, och allt görs via ett enkelt onlinegränssnitt där administratörer sedan kan hantera tjänsten. För att säkerställa en pålitlig och stabil tjänst, så erbjuder Telia support och kan leverera tjänsten som en del av en helhetslösning för kundernas kommunikationsbehov. 

Lanseringen av Operator Connect Mobile kommer göra det möjligt för användare att använda sitt mobila nummer för att ringa och ta emot samtal via Teams. Inkommande samtal kan besvaras som vanligt i mobiltelefonen, eller via Teams.

Ämnen

Kontakter

Presskontakt

Presskontakt

Presskontakt 0771-77 58 30
Irene Krohn

Irene Krohn

Presskontakt Pressansvarig 0771-77 58 30
Roija Rafii

Roija Rafii

Presskontakt Presschef 0771-77 58 30

Relaterat innehåll

Välkommen till Telia

I över 165 år har vi skapat fler möjligheter för fler människor. Det är vårt arv, vår drivkraft och vår framtid. Med cirka 19000 medarbetare i sju länder, varav 4 100 kollegor i Sverige, erbjuder vi den bästa uppkopplingen i de bästa näten och fortsätter att investera och innovera för ett mer digitalt och hållbart samhälle. Från torpet till storstaden, kontoret till vardagsrummet och från vårdcentralen till bussresan skapar vi en bättre vardag. Välkommen till Telia. Bättre nät. Bättre upplevelser.

Läs mer på www.telia.se
Drift och avbrott hittar du på: https://www.telia.se/privat/driftinformation