Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Telia och Zitius står för nätet när Comviq lanserar bredband

Telia har skrivit ett tjänsteleverantörsavtal med Comviq som sedan 1 april erbjuder bredband via fiber över hela Sverige i Telias öppna nät och Zitius.

– Vi är glada att kunna utöka vår tjänsteleverantörsportfölj med ännu ett starkt varumärke som Comviq. Genom att ge kunder i nätet ett ännu större tjänsteutbud att välja på främjar vi konkurrensen, säger Jerri Waris, försäljningsdirektör på Telia Infra.

– Det känns grymt kul att så många som möjligt kan få möjligheten att skaffa bredband från Comviq. Vi vet att många av våra lojala kunder har väntat på det här lika mycket som vi har längtat, så att vi dessutom kan erbjuda en schysst deal till de befintliga kunder som skaffar bredband från oss känns riktigt bra, säger Oscar Karlsson, affärsområdeschef för Comviq.

Tillsammans har Telias öppna nät och Zitius totalt ca 850 000 hushåll uppkopplade som har möjlighet att få både bredband, telefoni och tv via en mängd olika tjänsteleverantörer.

Ämnen


Om Telia

I över 165 år har vi skapat fler möjligheter för fler människor. Det är vårt arv, vår framtid och vårt samhällsansvar. Med cirka 21000 medarbetare i sju länder, varav 4 700 kollegor i Sverige, erbjuder vi den bästa uppkopplingen i de bästa näten och fortsätter att investera och innovera för ett mer digitalt och hållbart samhälle. Från torpet till storstaden, kontoret till vardagsrummet och från vårdcentralen till bussresan skapar vi en bättre vardag. Välkommen till Telia – välkommen till Folknätet. 

Läs mer på www.telia.se

Kontakter

Presskontakt

Presskontakt

Presskontakt 0771-77 58 30
Irene Krohn

Irene Krohn

Presskontakt Pressansvarig 0771-77 58 30
Roija Rafii

Roija Rafii

Presskontakt Presschef 0771-77 58 30

Välkommen till Telia

I över 165 år har vi skapat fler möjligheter för fler människor. Det är vårt arv, vår drivkraft och vår framtid. Med cirka 19000 medarbetare i sju länder, varav 4 100 kollegor i Sverige, erbjuder vi den bästa uppkopplingen i de bästa näten och fortsätter att investera och innovera för ett mer digitalt och hållbart samhälle. Från torpet till storstaden, kontoret till vardagsrummet och från vårdcentralen till bussresan skapar vi en bättre vardag. Välkommen till Telia. Bättre nät. Bättre upplevelser.

Läs mer på www.telia.se
Drift och avbrott hittar du på: https://www.telia.se/privat/driftinformation