Gå direkt till innehåll
​Telia vinner pris som Årets nyhetsrum 2016

Nyhet -

​Telia vinner pris som Årets nyhetsrum 2016

Mynewsdesk har äntligen utsett vinnarna av Sveriges mest prestigefyllda pris inom digital PR - Årets Nyhetsrum 2016. Bland hundratals företag kammade Telia hem pris inom branschkategorin Hosted Newsroom.

I hård konkurrens med hundratals företag har Mynewsdesk utsett Telia som vinnare med följande motivering: 

“Årets hosted är enkelt och stilrent implementerat enligt best practices. Vinnaren har lyckats etablera ett modernt pressrum som följer företagets grafiska profil och ser förbaskat snyggt ut.”

Telia var nominerade i två branschkategorier - IT och Teknik samt Hosted Newsroom. Nomineringarna har bland annat baserats på vilka som har lyckats bäst med att nå ut samt hur de olika funktionerna i nyhetsrummet har använts, exempelvis kring relaterat material, sociala medier samt bild- och videomaterial. I kategorin ”Hosted Newsroom” har man bedömt hur företag och organisationer speglar nyhetsrummet mot sin egen hemsida och egen design.

-Vi lanserade vårt nya moderna pressrum för ett halvår sedan i samband med vår flytt till Telias nya kontor i Solna. Anledningen till att vi valde Mynewsdesk var att vi ville ha en plattform där besökare enkelt kan ta del av allt spännande som händer hos oss, och det händer något nästan hela tiden. Vi ville skapa en sida som både förmedlar nyheter och som inspirerar - bland releaser, bilder, film och sociala medier. Vi har jämförts med många företag och känner oss otroligt stolta och glada för den här utmärkelsen! Nu fortsätter vi arbetet med att erbjuda Sveriges bästa nyhetsrum, säger Irene Krohn, Presschef för Telia Sverige. 

Läs mer om priset här

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Presskontakt

Presskontakt

Presskontakt 0771-77 58 30
Irene Krohn

Irene Krohn

Presskontakt Presschef 0771-77 58 30
Roija Rafii

Roija Rafii

Presskontakt Press & PR-ansvarig 0771-77 58 30

Relaterat innehåll

Välkommen till Telia

I över 165 år har vi skapat fler möjligheter för fler människor. Det är vårt arv, vår drivkraft och vår framtid. Med cirka 19000 medarbetare i sju länder, varav 4 100 kollegor i Sverige, erbjuder vi den bästa uppkopplingen i de bästa näten och fortsätter att investera och innovera för ett mer digitalt och hållbart samhälle. Från torpet till storstaden, kontoret till vardagsrummet och från vårdcentralen till bussresan skapar vi en bättre vardag. Välkommen till Telia. Bättre nät. Bättre upplevelser.

Läs mer på www.telia.se
Drift och avbrott hittar du på: https://www.telia.se/privat/driftinformation