Följ Telia

Telias kunder fortsätter surfa fritt på sociala medier – och nu på ännu fler!

Pressmeddelande   •   Mar 22, 2017 09:29 CET

Hos oss surfar våra kunder alltid fritt på en mängd sociala medier som Facebook och Instagram. Och nu lägger vi till ännu fler tjänster, närmare bestämt Pinterest, Viber, LINE och Welcome App.

Telia var först ut både i Sverige och världen med att lansera fri surf på sociala medier som Facebook, Instagram, Messenger, WhatsApp, Twitter och Kik förra året. Nu utökar vi tjänsterna med Pinterest, Viber, LINE och Welcome App. Här surfar du utan att surfmängden påverkas.

Aldrig tidigare har vi varit mer sociala på nätet. Enligt en undersökning Telia nyligen genomfört i samarbete med Ipsos använder 87 procent av alla svenskar sociala medier i sin telefon – de flesta gör det dagligen. Sociala medier är i särklass det viktigaste sättet att hålla kontakt med familj och vänner.

-Vi älskar sociala medier! Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga i att alltid kunna surfa fritt utan att surfmängden påverkas. Det här gör det möjligt för alla att hålla kontakt med nära och kära runt om i hela världen – oavsett var man befinner sig, säger Jonas Hasselberg, chef för Telias konsumentaffär.

Så funkar det:

Kunder som har eller köper Telias Dela- eller Komplett-abonnemang får fri surf på sociala medier, vilket innebär att man surfar fritt på Facebook, Instagram, Messenger, Whatsapp, Twitter, Kik, Pinterest, Viber, LINE och Welcome App.

Vi är Telia. Den nya generationens telekomföretag. 
Våra 6.700 kundbesatta kollegor möter miljontals kunder varje dag i ett av världens mest uppkopplade länder. Vi är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt – året om. För att ge människor tillgång till alla nya spännande tjänster satsar vi miljarder på att bygga det digitala samhället, vi bygger Framtidens nät. Vi har bestämt oss för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare våra kunder. Läs mer på www.telia.se