Följ Telia

Telia toppar även i år med Sveriges nöjdaste tv-kunder enligt Svenskt Kvalitetsindex 2017

Pressmeddelande   •   Okt 30, 2017 07:58 CET

Rapporten från Svenskt kvalitetsindex visar att Telia fortsätter att ha landets nöjdaste tv-kunder. För tredje året står Telia som vinnare.

Telias tv-kunder uppskattar framför allt Telias styrka i kanalutbudet, produktkvalitet och kundupplevelsen. Hos Telia hittar kunderna enkelt filmerna, serierna och tv-kanalerna man vill ha.
Som tv-kund har man dessutom andra tjänster hos Telia vilket väger tungt i valet av Telia.

– Vi är jättestolta! Att för tredje året i rad kamma hem topplaceringen betyder mycket för oss. Vi har under året jobbat hårt med att maxa vårt utbud – filmerna och serierna man vill se finns hos oss. Dessutom gör vi en extra satsning på sportinnehåll med bland annat C Mores nya Sportkanal. Årets utmärkelse är med andra ord ett riktigt hattrick tycker vi. Kundnöjdheten är viktig för att lyckas i längden och SKI visar att vi är på rätt väg, även om vi hela tiden jobbar på att bli ännu bättre, säger Jonas Hasselberg, chef för Telias konsumentaffär.

Tv-kundernas medieanvändning är i stark förändring.

– Man vill ha mer frihet att välja innehåll och titta på sport på sina villkor. Telia tv sänds därför via IPTV med mediabox, kabel-tv, Apple TV och självklart i mobil, på surfplatta och dator med möjlighet att använda Chromecast och Airplay. Vi satsar även på att tillsammans med våra partners skapa möjligheter till ökad kontakt med tittare, fans och erbjuda upplevelser och intressant innehåll på ett nytt sätt. Telia är en partner med kunskap och resurser för satsningar på sport- och evenemangssändningar och vi möjliggör dessutom ökad synlighet och närvaro på digitala plattformar.

Läs mer om Telias tv-tjänster

För mer information, kontakta gärna Telias pressavdelning 0771-775830 eller besök vårt nyhetsrum teliapress.se


Vi är Telia. Den nya generationens telekomföretag. 
Våra 6.700 kundbesatta kollegor möter miljontals kunder varje dag i ett av världens mest uppkopplade länder. Vi är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt – året om. För att ge människor tillgång till alla nya spännande tjänster satsar vi miljarder på att bygga det digitala samhället, vi bygger Framtidens nät. Vi har bestämt oss för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare våra kunder. Läs mer på www.telia.se