Gå direkt till innehåll
Telia toppar även i år med Sveriges nöjdaste tv-kunder enligt Svenskt Kvalitetsindex 2017

Pressmeddelande -

Telia toppar även i år med Sveriges nöjdaste tv-kunder enligt Svenskt Kvalitetsindex 2017

Rapporten från Svenskt kvalitetsindex visar att Telia fortsätter att ha landets nöjdaste tv-kunder. För tredje året står Telia som vinnare.

Telias tv-kunder uppskattar framför allt Telias styrka i kanalutbudet, produktkvalitet och kundupplevelsen. Hos Telia hittar kunderna enkelt filmerna, serierna och tv-kanalerna man vill ha.
Som tv-kund har man dessutom andra tjänster hos Telia vilket väger tungt i valet av Telia.

– Vi är jättestolta! Att för tredje året i rad kamma hem topplaceringen betyder mycket för oss. Vi har under året jobbat hårt med att maxa vårt utbud – filmerna och serierna man vill se finns hos oss. Dessutom gör vi en extra satsning på sportinnehåll med bland annat C Mores nya Sportkanal. Årets utmärkelse är med andra ord ett riktigt hattrick tycker vi. Kundnöjdheten är viktig för att lyckas i längden och SKI visar att vi är på rätt väg, även om vi hela tiden jobbar på att bli ännu bättre, säger Jonas Hasselberg, chef för Telias konsumentaffär.

Tv-kundernas medieanvändning är i stark förändring.

– Man vill ha mer frihet att välja innehåll och titta på sport på sina villkor. Telia tv sänds därför via IPTV med mediabox, kabel-tv, Apple TV och självklart i mobil, på surfplatta och dator med möjlighet att använda Chromecast och Airplay. Vi satsar även på att tillsammans med våra partners skapa möjligheter till ökad kontakt med tittare, fans och erbjuda upplevelser och intressant innehåll på ett nytt sätt. Telia är en partner med kunskap och resurser för satsningar på sport- och evenemangssändningar och vi möjliggör dessutom ökad synlighet och närvaro på digitala plattformar.

Läs mer om Telias tv-tjänster

För mer information, kontakta gärna Telias pressavdelning 0771-775830 eller besök vårt nyhetsrum teliapress.se


Ämnen


Vi är Telia. Den nya generationens telekomföretag. 
Våra 6.700 kundbesatta kollegor möter miljontals kunder varje dag i ett av världens mest uppkopplade länder. Vi är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt – året om. För att ge människor tillgång till alla nya spännande tjänster satsar vi miljarder på att bygga det digitala samhället, vi bygger Framtidens nät. Vi har bestämt oss för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare våra kunder. Läs mer på www.telia.se

Kontakter

Presskontakt

Presskontakt

Presskontakt 0771-77 58 30
Irene Krohn

Irene Krohn

Presskontakt Pressansvarig 0771-77 58 30
Roija Rafii

Roija Rafii

Presskontakt Presschef 0771-77 58 30

Relaterat innehåll

Välkommen till Telia

I över 165 år har vi skapat fler möjligheter för fler människor. Det är vårt arv, vår drivkraft och vår framtid. Med cirka 19000 medarbetare i sju länder, varav 4 100 kollegor i Sverige, erbjuder vi den bästa uppkopplingen i de bästa näten och fortsätter att investera och innovera för ett mer digitalt och hållbart samhälle. Från torpet till storstaden, kontoret till vardagsrummet och från vårdcentralen till bussresan skapar vi en bättre vardag. Välkommen till Telia. Bättre nät. Bättre upplevelser.

Läs mer på www.telia.se
Drift och avbrott hittar du på: https://www.telia.se/privat/driftinformation