Gå direkt till innehåll
Sport – ett starkt kort för Telia tv i höst

Pressmeddelande -

Sport – ett starkt kort för Telia tv i höst

Telia stärker sin ledande position med marknadens bredaste sportutbud i sin tv-tjänst. Nya avtal med de största innehållsleverantörerna innebär att hösten bjuder på ett fantastiskt sportinnehåll med allt från vinter-OS i Sydkorea till Premier League som drar igång nu. Dessutom lanserar C More sin nya sportkanal där Telia i dagsläget är den enda leverantör som är med redan från premiärsändningen den 14 oktober.

– Telia har Sveriges nöjdaste tv-kunder – det är en utmärkelse vi fått i flera år vilket vi är oerhört stolta över. Nu förstärker vi vår position inom tv och laddar för ett svårslaget sportutbud i vår tv-tjänst. Att via våra partners kunna erbjuda OS, Premier league, SHL, NHL, Formel 1 och mycket mer och dessutom C Mores nya sportkanal tror vi kommer kännas väldigt attraktivt för alla våra tv-kunder, säger Jonas Hasselberg, chef för Telias konsumentaffär.

Telia satsar omfattande på att utveckla sina tv-tjänster.

– Vi ser att våra kunders medieanvändning är i stark förändring. Man vill ha mer frihet att välja innehåll och titta på sport på sina villkor. Telia tv sänds därför via IPTV med mediabox, kabel-tv, Apple TV och självklart i mobil, på surfplatta och dator med möjlighet att använda Chromecast och Airplay. Vi satsar även på att tillsammans med våra partners skapa möjligheter till ökad kontakt med tittare, fans och erbjuda upplevelser och intressant innehåll på ett nytt sätt. Telia är en partner med kunskap och resurser för satsningar på sport- och evenemangssändningar och vi möjliggör dessutom ökad synlighet och närvaro på digitala plattformar.

För mer information, kontakta gärna Telias pressavdelning 0771-775830 eller besök vårt nyhetsrum teliapress.se


Ämnen


Vi är Telia. Den nya generationens telekomföretag. 
Våra 6.700 kundbesatta kollegor möter miljontals kunder varje dag i ett av världens mest uppkopplade länder. Vi är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt – året om. För att ge människor tillgång till alla nya spännande tjänster satsar vi miljarder på att bygga det digitala samhället, vi bygger Framtidens nät. Vi har bestämt oss för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare våra kunder. Läs mer på www.telia.se

Kontakter

Presskontakt

Presskontakt

Presskontakt 0771-77 58 30
Irene Krohn

Irene Krohn

Presskontakt Pressansvarig 0771-77 58 30
Roija Rafii

Roija Rafii

Presskontakt Presschef 0771-77 58 30

Relaterat innehåll

Välkommen till Telia

I över 165 år har vi skapat fler möjligheter för fler människor. Det är vårt arv, vår drivkraft och vår framtid. Med cirka 19000 medarbetare i sju länder, varav 4 100 kollegor i Sverige, erbjuder vi den bästa uppkopplingen i de bästa näten och fortsätter att investera och innovera för ett mer digitalt och hållbart samhälle. Från torpet till storstaden, kontoret till vardagsrummet och från vårdcentralen till bussresan skapar vi en bättre vardag. Välkommen till Telia. Bättre nät. Bättre upplevelser.

Läs mer på www.telia.se
Drift och avbrott hittar du på: https://www.telia.se/privat/driftinformation