Följ Telia

Telia levererar tv, bredband och telefoni till 13 000 kunder i Landskrona

Pressmeddelande   •   Maj 25, 2018 09:09 CEST

Idag får alla som är uppkopplade till Landskrona Energis Stadsnät tillgång till bredband, tv och telefoni från Telia. Landskrona Energi har 13 000 anslutna hushåll.

Landskrona Energis stadsnät är ett fiberbaserat nät som idag når ut till nästan alla hushåll och företag i kommunen. Redan senare i år kommer nätet att vara fullt utbyggt och kan därmed erbjuda samtliga hushåll och företag i Landskrona uppkoppling via fiber. Landskrona är därmed bland de första kommunerna i Sverige att uppnå det målet.

– Äntligen får alla hushåll som är anslutna till Landskrona Energi Stadsnät fler valmöjligheter. Bland annat snabbt bredband och Sveriges bästa tv, med film och sport på alla skärmar. Allt detta när, hur och var de vill. Det är helhet som vi sett fram emot att erbjuda och det känns fantastiskt bra, säger Philip Wagrowski, ansvarig för Telias tv och bredbandstjänster.

Med Telias tv-tjänst blir de boende en del av Sveriges nöjdaste tv-kunder enligt SKI, Svenskt kvalitetsindex. Tv-boxen ger över 100 kanaler, tusentals inspelade program och 10 000 titlar i Telias filmbutik. Vare sig man älskar filmer, sport eller barnprogram finns det något för alla – och allt favoritinnehåll kan streamas i Telia Play.

– Vi har jobbat hårt för att erbjuda samtliga hushåll och företag i Landskrona en uppkoppling via fiber och har snart nått målet. Parallellt med utbyggnaden har vi verkat för ett attraktivt och brett tjänsteutbud i Stadsnätet. Telias tjänster har länge varit efterfrågade av kunderna och det är därför väldigt glädjande att vi nu kan tillmötesgå våra kunder med dessa tjänster säger Magnus Sjövik, Stadsnätschef på Landskrona Energi.För mer information, kontakta gärna Telias pressavdelning 0771-775830 eller besök vårt nyhetsrum teliapress.se

Frågor till Landskrona Energi besvaras av kommunikationsavdelningen, 0418-470776


Vi är Telia. Den nya generationens telekomföretag. 
Våra 6.700 kundbesatta kollegor möter miljontals kunder varje dag i ett av världens mest uppkopplade länder. Vi är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt – året om. För att ge människor tillgång till alla nya spännande tjänster satsar vi miljarder på att bygga det digitala samhället, vi bygger Framtidens nät. Vi har bestämt oss för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare våra kunder. Läs mer på www.telia.se