Gå direkt till innehåll
Pressinbjudan: Årets hetaste innovationsevent - Telia Connect2Business 2018

Pressmeddelande -

Pressinbjudan: Årets hetaste innovationsevent - Telia Connect2Business 2018

Ensam är inte längre starkast. Välkommen till årets fullsatta företagsevenemang Telia Connect2Business 2018, en dag för nya samarbeten och en plats för sprudlande innovation. Med årets inriktning: FROM EGOSYSTEM TO ECOSYSTEM, tar du del av ett fullspäckat program om vikten av att våga bygga nya typer av partnerskap och ekosystem för att fånga digitaliseringens fulla kraft. Missa inte framstående talare, visionära insikter, konkreta tips och inspirerande case från en rad olika branscher som vården, industrin, handeln och bankvärlden.

Tid: 13 mars kl. 12.00-17.00 med efterföljande mingel

Plats: Stockolm Waterfront Congress Centre, Nils Ericsons Plan 4, 111 64 Stockholm

Information och program: www.telia.se/c2b

Pressanmälan: roija.rafii@teliacompany.com

FRÅN EGOSYSTEM TILL EKOSYSTEM
Den snabba tekniska utvecklingen och den digitala transformation bidrar till en ny affärslogik som fundamentalt förändrar hur verksamheter skapar värde, oavsett om kunden är konsument, företag eller medborgare. Utmana och inspirera dig i ämnet om hur du kan släppa dig fri från gamla begränsningar och skapa nya samverkansformer.

  • Nätverka med evenemangets talare och andra viktiga aktörer i de olika branscherna som vågar testa nya samarbeten tillsammans med kunder, partners, teknikföretag och start-ups.
  • Träffa beslutsfattare och experter från Telias företagsaffär och ta del av allt från strategi och innovation till affärsutveckling inom en rad branscher.
  • Uppdatera dig kring de senaste tekniktrenderna inom 5G, IoT, säkerhet, nätverk & big data.

HOPPA IN I FRAMTIDEN - UPPLEV 5G OCH DET SMARTA SAMHÄLLET
I vår innovationsyta visar Telia upp några av de projekt företaget driver med partners och kunder.

  • Telia har tillsammans med partners byggt ett speciellt 5G-nät på Waterfront. Inspireras av 5G-tekniken och testa hur den tillsammans med AR (Augmented Reality) kan effektivisera, förbättra och utveckla affärer.
  • Djupdyk i den digitala transformationen av vården, handeln och kollektivtrafiken i specialdesignade ytor.
  • Utforska Telias uppkopplade legostad som visar hur digitaliseringen kan skapa ett smartare och mer hållbart samhälle.

MISSA INTE VISIONÄRA OCH FRAMSTÅENDE TALARE

  • Laila Pawlak, medgrundare och VD på SingularityU Nordic. Ta del av hennes insikter kring hur man bygger förmågorna och etablerar tankesätten som flyttar oss från egosystem till ekosystem.
  • Frank Rälg, affärsutvecklingschef på FM Mattsson Mora Group. Företaget som är känt för sina världsunika tekniska lösningar, jobbar intensivt med nya utvecklingsprojekt för IoT-uppkopplade blandare. Nyligen inleddes ett projekt med Telia, som har gett helt nya insikter kring framtidens vattenleveranser, läs nyheten här!
  • Annelie Gullström, affärsutvecklingschef på AMF Fastigheter. Med erfarenhet som digital strateg och som förändringsledare har Annelie uppdraget att utmana den befintliga verksamheten i syfte att säkra framtida kundvärde och intäkter. 

Du möter även Mats Ekstrand, digitaliserings- och IT-direktör för Region Skåne, Emma Strömfelt, Head of Digital Innovation på Swedbank, Magnus Leonhardt, strategi- och innovationschef för Telia Sverige samt Charlotta Rehman, chef för Telias företagsaffär i Sverige och värd för årets event.

Har du inte möjlighet att närvara kan du även följa evenemanget via LIVE-stream, klicka här för registrering. Mer information och program hittar du här.

Ämnen


Vi är Telia. Den nya generationens telekomföretag. 
Våra 6.700 kundbesatta kollegor möter miljontals kunder varje dag i ett av världens mest uppkopplade länder. Vi är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt – året om. För att ge människor tillgång till alla nya spännande tjänster satsar vi miljarder på att bygga det digitala samhället, vi bygger Framtidens nät. Vi har bestämt oss för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare våra kunder. Läs mer på www.telia.se

Kontakter

Presskontakt

Presskontakt

Presskontakt 0771-77 58 30
Irene Krohn

Irene Krohn

Presskontakt Pressansvarig 0771-77 58 30
Roija Rafii

Roija Rafii

Presskontakt Presschef 0771-77 58 30

Relaterat innehåll

Välkommen till Telia

I över 165 år har vi skapat fler möjligheter för fler människor. Det är vårt arv, vår drivkraft och vår framtid. Med cirka 19000 medarbetare i sju länder, varav 4 100 kollegor i Sverige, erbjuder vi den bästa uppkopplingen i de bästa näten och fortsätter att investera och innovera för ett mer digitalt och hållbart samhälle. Från torpet till storstaden, kontoret till vardagsrummet och från vårdcentralen till bussresan skapar vi en bättre vardag. Välkommen till Telia. Bättre nät. Bättre upplevelser.

Läs mer på www.telia.se
Drift och avbrott hittar du på: https://www.telia.se/privat/driftinformation