Gå direkt till innehåll
Nu kan Fibras kunder i Västerås, Eskilstuna, Hallstahammar och Strängnäs se på tv från Telia

Pressmeddelande -

Nu kan Fibras kunder i Västerås, Eskilstuna, Hallstahammar och Strängnäs se på tv från Telia

Nu har alla som är uppkopplade till Fibra tillgång till både bredband och tv från Telia. Med sina 75000 anslutna hushåll är Fibra ett av de största stadsnäten i Sverige. Telia har tidigare levererat bredbandstjänster till privatkunder i Fibras fiberbaserade nät som når ut till hushåll i Västerås, Eskilstuna, Hallstahammar och Strängnäs. Nu kommer Telia även erbjuda bredbandstjänster till företag via stadsnätet och för privatkunder utökas erbjudandet med Telias tv-tjänst, en tjänst som för femte året i rad har Sveriges nöjdaste tv-kunder.

– Äntligen får alla hushåll som är anslutna till Fibra fler valmöjligheter. Utöver snabbt bredband kan vi nu även erbjuda Sveriges bästa tv, med film och sport på alla skärmar. Allt detta när, hur och var de vill. Det är helhet som vi sett fram emot att erbjuda och det känns fantastiskt bra, säger Linda Hernström, Chef för affärsområde Familj på Telia.

Med Telias tv-tjänst blir de boende en del av Sveriges nöjdaste tv-kunder enligt SKI, Svenskt kvalitetsindex. Tv-boxen ger över 100 kanaler, tusentals inspelade program och 10 000 titlar i Telias filmbutik. Vare sig man älskar filmer, sport eller barnprogram finns det något för alla – och allt favoritinnehåll kan streamas i Telia Play.

– Vi är glada över att Telia nu lanserar fler bredbandstjänster och sitt TV-utbud i vårt nät. Det ger anslutna hushåll till vårt öppna nät ett ännu större utbud av tjänster och fler valmöjligheter, säger Åsa Källberg, Tjänsteleverantörsansvarig på Fibra.

Ämnen


Om Telia

I över 165 år har vi skapat fler möjligheter för fler människor. Det är vårt arv, vår framtid och vårt samhällsansvar. Med 20 000 medarbetare i nio länder, varav 6400 kollegor i Sverige, erbjuder vi den bästa uppkopplingen i de bästa näten och fortsätter att investera och innovera för ett mer digitalt och hållbart samhälle. Från torpet till storstaden, kontoret till vardagsrummet och från vårdcentralen till bussresan skapar vi en bättre vardag. Välkommen till Telia – välkommen till Folknätet.
Läs mer på www.telia.se

Kontakter

Presskontakt

Presskontakt

Presskontakt 0771-77 58 30
Irene Krohn

Irene Krohn

Presskontakt Pressansvarig 0771-77 58 30
Roija Rafii

Roija Rafii

Presskontakt Presschef 0771-77 58 30

Relaterat innehåll

Välkommen till Telia

I över 165 år har vi skapat fler möjligheter för fler människor. Det är vårt arv, vår drivkraft och vår framtid. Med cirka 19000 medarbetare i sju länder, varav 4 100 kollegor i Sverige, erbjuder vi den bästa uppkopplingen i de bästa näten och fortsätter att investera och innovera för ett mer digitalt och hållbart samhälle. Från torpet till storstaden, kontoret till vardagsrummet och från vårdcentralen till bussresan skapar vi en bättre vardag. Välkommen till Telia. Bättre nät. Bättre upplevelser.

Läs mer på www.telia.se
Drift och avbrott hittar du på: https://www.telia.se/privat/driftinformation