Följ Telia

Nu får 20 000 hushåll i Falun och Borlänge mer av allt från Telia

Pressmeddelande   •   Nov 08, 2017 17:45 CET

Med start november 2017 kan alla som är uppkopplade till Falu Stadsnät och Borlänge Stadsnät få mer av Telia. Stadsnäten tar in mer tjänster vilket innebär att hushållen nu kan kombinera bredband och tv precis som de passar dem. Innan året är slut beräknas omkring 20 000 hushåll ha tillgång till ett flexibelt och uppkopplat liv med Telias tjänster.

– Bredband med lägre hastigheter har redan tidigare funnits tillgängligt från oss men nu får alla kunder fler valmöjligheter. Snabbare bredband samt tv, film och sport på alla skärmar. Allt detta när, hur och var man vill. Det är en uppgradering och helhet som vi äntligen kan erbjuda alla dessa hushåll och det känns riktigt bra, säger Philip Wagrowski, ansvarig för Telias tv och bredbandstjänster.

Med Telias tv-tjänst blir de boende en del av Sveriges nöjdaste tv-kunder enligt SKI, Svenskt kvalitetsindex. Tv-boxen ger över 100 kanaler, tusentals inspelade program och 10 000 titlar i Telias filmbutik. Vare sig man älskar filmer, sport eller barnprogram finns det något för alla – och allt favoritinnehåll kan streamas i Play+.

– Det är jättekul att vi har ett attraktivt stadsnät där de stora tjänsteleverantörerna vill vara med och leverera högkvalitativa digitala tjänster till Faluborna. Många har haft önskemål om att kunna välja Telia som helhetsleverantör och nu är det möjligt. De som tidigare haft Telia via ADSL och kopparnätet kan nu fortsätta sin relation och gå över till framtidssäker fiber med högre hastigheter och ett bredare utbud av tjänster, säger Tommy Åberg, produktansvarig på Falu Energi & Vatten.

– Vi arbetar ständigt för ett större tjänsteutbud och det känns mycket glädjande att nu med mer av Telias utbud ha en bred plattform av tjänster i vårt expansiva lokala fibernät. Tv och bredband är viktiga tjänster i dagens hushåll och vi vet att våra kunder vill ha valfrihet och enkelhet, så det här är jättebra för oss, säger Jan-Erik Lindroth, affärsområdeschef på Borlänge Energi. 

Vi är Telia. Den nya generationens telekomföretag. 
Våra 6.700 kundbesatta kollegor möter miljontals kunder varje dag i ett av världens mest uppkopplade länder. Vi är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt – året om. För att ge människor tillgång till alla nya spännande tjänster satsar vi miljarder på att bygga det digitala samhället, vi bygger Framtidens nät. Vi har bestämt oss för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare våra kunder. Läs mer på www.telia.se