Gå direkt till innehåll
Hållbara affärer på Telia Connect2Business 2019

Pressmeddelande -

Hållbara affärer på Telia Connect2Business 2019

Välkommen till Telia Connect2Business 2019. Årets högaktuella tema är Hållbara affärer – hur ny teknik och informationsdrivna arbetssätt bidrar till att skapa långsiktig hållbarhet för företag, samhälle och miljö.

Kom och lyssna på en av världens ledande AI-experter, Dr. Ayesha Kanna, strategisk rådgivare inom AI, smarta städer och fintech till kunder som Singapores största kollektivtrafikföretag SMRT, Japans största försäkringsbolag SOMPO och Smart Dubai, som omvandlar Dubai till en av världens smartaste städer. Ayesha kommer att berätta hur AI påverkar samhället och ekonomin i grunden och hur företag och organisationer på ett hållbart sätt kan växa i en tid av fundamentala förändringar.

Medverkar gör även:

Per-Erik Lindström, VP Global key accounts på Volvo Construction Equipment. Volvo CE är ett av de första företagen i världen att testa 5G-teknik i industriell miljö och Per-Erik kommer ge en inblick i Volvo CE:s arbete för att förverkliga visionen av noll olyckor, noll oplanerade stopp och noll utsläpp.

Gunnar Borgström, Head of Digital Concepts på Stockholm Exergi, som de senaste decennierna lyckats halvera utsläppen av växthusgaser, kommer att berätta hur de jobbar med uppkopplade fastigheter och data för att utveckla nya affärsmodeller och bidra till effektivare användning av energi.

Lars André, Chief Information Officer, och Niklas Eriksson, IT-Director, från Trygga-Hansa, kommer att ge inblick i hur försäkringsbolag kan använda modern teknik och data för att ta en mer proaktiv roll i sina kunders vardag – och på så vis frigöra tid, minska skaderisk och bidra till ett mer hållbart resursutnyttjande.

Marie Andersson, sjuksköterska, Tobias Nilsson, chefsstrateg från Västra Götalandsregionen samt Lena Kjerrman, affärsutveckling Region Skåne kommer ur olika perspektiv belysa hur ny teknik och informationsdrivna arbetssätt används för att skapa en bättre vård – här och nu, men också för att möta framtida vårdutmaningar.

Du möter även Anders Olsson, VD Telia Sverige, Magnus Leonhardt, strategi- och innovationschef för Telia Sverige och många fler.

Tid: 26 mars kl. 12.00-17.00 med efterföljande mingel

Plats: Stockolm Waterfront Congress Centre, Nils Ericsons Plan 4,

Information och program: http://c2b.telia.se/

Pressanmälan: roija.rafii@teliacompany.com

Har du inte möjlighet att närvara kan du även följa evenemanget via LIVE-stream, klicka här för registrering. Hela programmet hittar du här.

Ämnen


I över 165 år har vi skapat fler möjligheter för fler människor. Det är vårt arv, vår framtid och vårt samhällsansvar. Vi är 20 000 medarbetare i nio länder där Sverige utgörs av 6400 kollegor. Vi erbjuder den bästa uppkopplingen i de bästa näten och fortsätter att investera och innovera för ett mer digitalt och hållbart samhälle. Från torp till storstad, från företag till vardagsrum, från vårdcentral till buss skapar vi en bättre vardag. Välkommen till Telia – välkommen till Folknätet. 
Läs mer på www.telia.se

Kontakter

Presskontakt

Presskontakt

Presskontakt 0771-77 58 30
Irene Krohn

Irene Krohn

Presskontakt Presschef 0771-77 58 30
Roija Rafii

Roija Rafii

Presskontakt Press & PR-ansvarig 0771-77 58 30

Relaterat innehåll

Välkommen till Telia

I över 165 år har vi skapat fler möjligheter för fler människor. Det är vårt arv, vår drivkraft och vår framtid. Med cirka 19000 medarbetare i sju länder, varav 4 100 kollegor i Sverige, erbjuder vi den bästa uppkopplingen i de bästa näten och fortsätter att investera och innovera för ett mer digitalt och hållbart samhälle. Från torpet till storstaden, kontoret till vardagsrummet och från vårdcentralen till bussresan skapar vi en bättre vardag. Välkommen till Telia. Bättre nät. Bättre upplevelser.

Läs mer på www.telia.se
Drift och avbrott hittar du på: https://www.telia.se/privat/driftinformation