Följ Telia

Glädjande besked till Telias tv-kunder - Discoverys kanaler tillbaka i Telias tablå och matchen är säkrad ikväll

Pressmeddelande   •   Jun 09, 2017 17:20 CEST

Telia och Discovery har enats i ett nytt avtal vilket innebär att alla Discoverys kanaler kommer att fortsätta sändas som vanligt.

- Vi är i mål och så klart väldigt nöjda över att våra kunder kan fortsätta titta på Discoverys kanaler. Det är tråkigt att våra kunder kommit i kläm, men nu har vi ett avtal som innebär att vi, tillsammans med Discovery förbättrar vår tv-tjänst och våra kunder kan fortsätta att titta på tv när de vill, hur de vill och var de vill, säger Jonas Hasselberg chef för Telias konsumentaffär.

Discoverys kanaler blir tillgängliga igen under kvällen vilket innebär att Telias tv-kunder kommer att kunna se landslagsmatchen ikväll.

- Våra kunder kommer dessutom få behålla de planerade ersättningskanalerna under en månad. Nu håller vi alla tummarna för Sverige ikväll, avslutar Jonas.

telia.se/tvinfo finns all kundinformation.

Vi är Telia. Den nya generationens telekomföretag. 
Våra 6.700 kundbesatta kollegor möter miljontals kunder varje dag i ett av världens mest uppkopplade länder. Vi är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt – året om. För att ge människor tillgång till alla nya spännande tjänster satsar vi miljarder på att bygga det digitala samhället, vi bygger Framtidens nät. Vi har bestämt oss för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare våra kunder. Läs mer på www.telia.se