Följ Telia

Discovery Networks kanaler åter i Telias tv-utbud

Pressmeddelande   •   Mar 08, 2020 15:32 CET

Telia och Discovery Networks har enats om ett nytt avtal och kanalerna finns nu åter i Telias Tv-utbud.

Det nya avtalet innebär att Discoverys kanaler redan har börjat sändas eller kör igång inom kort.

Vi är väldigt glada över att ha ett nytt avtal på plats och att våra kunder nu kan fortsätta att titta på Discoverys kanaler samt kunna erbjuda Dplay. Vi är också mycket nöjda med att kunna erbjuda Allsvenskan till alla våra kunder. Det är en av frågorna vi har kämpat för, säger Linda Hernström, chef för Telias Tv-tjänst.

Vi uppskattar verkligen våra kunders stora tålamod och som ett litet plåster på såren får alla behålla det tillfälliga innehållet fram till den 2 april, fortsätter Linda Hernström.


telia.se/tvinfo finns all kundinformation.

Om Telia

I över 165 år har vi skapat fler möjligheter för fler människor. Det är vårt arv, vår framtid och vårt samhällsansvar. Med cirka 21000 medarbetare i sju länder, varav 4 700 kollegor i Sverige, erbjuder vi den bästa uppkopplingen i de bästa näten och fortsätter att investera och innovera för ett mer digitalt och hållbart samhälle. Från torpet till storstaden, kontoret till vardagsrummet och från vårdcentralen till bussresan skapar vi en bättre vardag. Välkommen till Telia – välkommen till Folknätet. 

Läs mer på www.telia.se