Följ Telia

30 000 hushåll får tillgång till Telias tv- och bredbandstjänster via Wexnets Stadsnät

Pressmeddelande   •   Apr 06, 2017 08:00 CEST

Wexnet är ett öppet stadsnät i Växjö, Alvesta, Tingsryd och Lessebo. Med start under april månad kommer invånare i och omkring dessa kommuner som är anslutna till fiber via Wexnet få tillgång till Telias hela utbud av tv, bredband och telefoni. Innan året är slut beräknas omkring 30 000 hushåll ha tillgång till Telias tjänster.

– Vi är väldigt glada för samarbetet med Wexnet och möjlighet att få erbjuda en helhetslösning med både en snabb och framtidssäker uppkoppling kombinerat med en flexibel tv-tjänst. Det är något som jag är övertygad om att det kommer att tilltala många kunder, säger Philip Wagrowski, ansvarig för Telias tv och bredbandstjänster.

I Telias tv-tjänst, som enligt Svenskt kvalitetsindex har Sveriges nöjdaste tv-kunder, kan man välja mellan över 100 kanaler och tusentals inspelade program. Telias TV-kunder får även tillgång till Telias Filmbutik med över 10 000 titlar samt Play+ som gör det möjligt att se på tv och film precis var och när man vill via dator, surfplatta och mobiltelefon.

– Det känns mycket glädjande att vi med Telia i vårt utbud nu har en bred plattform av tjänster i ett av Sveriges modernaste stadsnät, säger Mats Bildh affärsområdeschef på Wexnet.

Vi är Telia. Den nya generationens telekomföretag. 
Våra 6.700 kundbesatta kollegor möter miljontals kunder varje dag i ett av världens mest uppkopplade länder. Vi är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt – året om. För att ge människor tillgång till alla nya spännande tjänster satsar vi miljarder på att bygga det digitala samhället, vi bygger Framtidens nät. Vi har bestämt oss för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare våra kunder. Läs mer på www.telia.se