Följ Telia

Dubbelseger för Telia på årets telekomgala

Nyhet   •   Feb 09, 2017 15:39 CET

På den årliga Telekomgalan under gårdagen delades pris ut i sju branschkategorier och Telia var nominerad i sex av sju möjliga. Telia Sense kammade hem priset som Årets tjänst och Telias kundbesatta Sverigechef Hélène Barnekow tog hem segern som Årets ledare.

- Vi har ett år bakom oss som är helt fantastiskt där vi verkligen har fått saker att hända på så många fronter. Vi har en bred och stor agenda där vi driver en transformation och modernisering. Vi har fått ett otroligt tryck på hur vi lever och pratar kund i allt vi gör och nöjda kunder och nöjda medarbetare är en förutsättning för att vi ska lyckas på vägen mot att bli nya generationens telekombolag. Utmärkelser som dessa, visar att våra satsningar ger resultat och skapar förändringar som märks, säger Hélène Barnekow, Telias Sverigechef.

Telias nomineringar:

Årets tjänst - Telia Sense

”Telia Sense är den första tjänsten i världen som kombinerar Car Control, wifi och partner-samarbeten i en och samma tjänst. Äntligen kan även äldre bilar bli uppkopplade."

Årets Marknadskampanj #Hatahat

Genom kampanjen Hatahat lyfter Telia ett viktigt budskap, tar ställning mot näthat och driver en positiv samhällsförändring.”


Årets ledare
- Hélène Barnekow, VD Telia Sverige

”Hélène Barnekow är en närvarande vd som befinner sig mitt i verksamheten och alltid berömmer och lyfter medarbetare. Hon lever som hon lär och har med gott föredöme visat hur viktigt det är med kundbesatthet och inspirerar andra i organisationen att göra detsamma.”

Årets kvinnliga förebild - Charlotta Rehman, Chef företagsaffären Telia Sverige

”Charlotta Rehman driver Telias förändring på företagssidan med framgångsrika innovationer som till exempel Personlig Tekniker, och har stort fokus på sina medarbetare.”


Årets bolag

Telia har visat att man är ett bolag som driver på utvecklingen inom såväl tjänster som teknik. Det senaste året har man lanserat Telia Sense, Personlig Tekniker, gått in i forskningsprojekt inom IoT i vården och satsar stort på 5G. Telia visar hur Sverige ska fortsätta leda digitaliseringen.”

Årets operatör

Det gamla tråkiga Telia har under året ändrat både uttryck och agerande till att bli ett modernt och offensivt digitaliseringsföretag som vill driva marknaden framåt på alla fronter såväl i samhällsfrågor som nya innovativa tjänster.”