Gå direkt till innehåll
Uppstickaren OnePlus snart hos Telia och Halebop

Pressmeddelande -

Uppstickaren OnePlus snart hos Telia och Halebop

Telia och Halebop kommer som enda operatörer att börja sälja prisbelönta OnePlus mobiler i Sverige. OnePlus 5T är en av de mobiler som ökar mest i Telias nät och är en efterlängtad mobil på den svenska marknaden - med hög prestanda, stort lagringsutrymme och en bra kamera till ett attraktivt pris.

Samarbetet mellan Telia och OnePlus offentliggjordes på MWC (Mobile World Congress) i Barcelona under förmiddagen den 27/2. Samarbetet innebär att Telia och Halebop, som enda operatörer i Sverige, kommer att sälja modellen 5T med start redan i mars.

OnePlus flaggskepsmodell 5T korades av tidningen Swedroids läsare till Årets Andoidtelefon 2017 – men vann också priset Årets Telefon av tidningens redaktion. Det som utmärker telefonen är den höga prestandan, ett stort lagringsutrymme och kameran tillsammans med den utmärkta skärmen – allt till ett bra pris.

- Vi vet att det är en efterlängtad mobil, våra kunder hör av sig dagligen och undrar när vi ska ta in deras produkter. Det finns otroligt många fans där ute, det känns härligt att kunna göra dem glada, säger Regina Donato Dahlström, ansvarig för Telia och Halebops konsumenttjänster.

Det innebär att svenskarna någon gång under mars månad kan köpa en OnePlus 5T i någon av Telias butiker, via kundtjänst samt på telia.se och halebop.se.

- Norra Europa är en viktig marknad för oss, och vi kommer öka vår närvaro på den nordiska marknaden. Vår strategi är att samarbeta med partners som håller högsta kvalité, exempelvis de starkaste operatörerna i Norden, säger Pete Lau, vd på OnePlus.

Läs mer om 5T.
Läs mer om OnePlus.

Ämnen


Vi är Telia. Den nya generationens telekomföretag. 
Våra 6.700 kundbesatta kollegor möter miljontals kunder varje dag i ett av världens mest uppkopplade länder. Vi är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt – året om. För att ge människor tillgång till alla nya spännande tjänster satsar vi miljarder på att bygga det digitala samhället, vi bygger Framtidens nät. Vi har bestämt oss för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare våra kunder. Läs mer på www.telia.se

Kontakter

Presskontakt

Presskontakt

Presskontakt 0771-77 58 30
Irene Krohn

Irene Krohn

Presskontakt Presschef 0771-77 58 30
Roija Rafii

Roija Rafii

Presskontakt Press & PR-ansvarig 0771-77 58 30

Välkommen till Telia

I över 165 år har vi skapat fler möjligheter för fler människor. Det är vårt arv, vår drivkraft och vår framtid. Med cirka 19000 medarbetare i sju länder, varav 4 100 kollegor i Sverige, erbjuder vi den bästa uppkopplingen i de bästa näten och fortsätter att investera och innovera för ett mer digitalt och hållbart samhälle. Från torpet till storstaden, kontoret till vardagsrummet och från vårdcentralen till bussresan skapar vi en bättre vardag. Välkommen till Telia. Bättre nät. Bättre upplevelser.

Läs mer på www.telia.se
Drift och avbrott hittar du på: https://www.telia.se/privat/driftinformation