Följ Telia

Uppstickaren OnePlus snart hos Telia och Halebop

Pressmeddelande   •   Feb 27, 2018 12:07 CET

Telia och Halebop kommer som enda operatörer att börja sälja prisbelönta OnePlus mobiler i Sverige. OnePlus 5T är en av de mobiler som ökar mest i Telias nät och är en efterlängtad mobil på den svenska marknaden - med hög prestanda, stort lagringsutrymme och en bra kamera till ett attraktivt pris.

Samarbetet mellan Telia och OnePlus offentliggjordes på MWC (Mobile World Congress) i Barcelona under förmiddagen den 27/2. Samarbetet innebär att Telia och Halebop, som enda operatörer i Sverige, kommer att sälja modellen 5T med start redan i mars.

OnePlus flaggskepsmodell 5T korades av tidningen Swedroids läsare till Årets Andoidtelefon 2017 – men vann också priset Årets Telefon av tidningens redaktion. Det som utmärker telefonen är den höga prestandan, ett stort lagringsutrymme och kameran tillsammans med den utmärkta skärmen – allt till ett bra pris.

- Vi vet att det är en efterlängtad mobil, våra kunder hör av sig dagligen och undrar när vi ska ta in deras produkter. Det finns otroligt många fans där ute, det känns härligt att kunna göra dem glada, säger Regina Donato Dahlström, ansvarig för Telia och Halebops konsumenttjänster.

Det innebär att svenskarna någon gång under mars månad kan köpa en OnePlus 5T i någon av Telias butiker, via kundtjänst samt på telia.se och halebop.se.

- Norra Europa är en viktig marknad för oss, och vi kommer öka vår närvaro på den nordiska marknaden. Vår strategi är att samarbeta med partners som håller högsta kvalité, exempelvis de starkaste operatörerna i Norden, säger Pete Lau, vd på OnePlus.

Läs mer om 5T.
Läs mer om OnePlus.

Vi är Telia. Den nya generationens telekomföretag. 
Våra 6.700 kundbesatta kollegor möter miljontals kunder varje dag i ett av världens mest uppkopplade länder. Vi är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt – året om. För att ge människor tillgång till alla nya spännande tjänster satsar vi miljarder på att bygga det digitala samhället, vi bygger Framtidens nät. Vi har bestämt oss för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare våra kunder. Läs mer på www.telia.se