Gå direkt till innehåll
Telias kunder får Roaming Europa och ny mobilportfölj lanseras

Pressmeddelande -

Telias kunder får Roaming Europa och ny mobilportfölj lanseras

Telias privatkunder får nu Roaming Europa med surf och samtal för samma pris som hemma och fri surf på sociala medier i Europa. Telia möter dessutom kundernas efterfrågan på mer innehåll och lanserar en helt ny mobilportfölj med ökad månadssurf för endast 30 SEK mer per månad.

Roaming Europa
Surfa och ring i hela EU/EES för samma pris som hemma och slipp oron för höga kostnader. Alla Telias privatkunder surfar i EU/EES på samma sätt som hemma med det som ingår i din månadssurf, som mest 20 GB/månad. Tar surfen slut på resan kan du alltid köpa extra surf för samma pris som hemma.

Ny mobilportfölj för privatkunder
Med fokus på att leverera mer innehåll till våra kunder som alltmer lever sina liv online så lanserar Telia en helt ny mobilportfölj med ökad månadssurf. Vi möter den starka efterfrågan på mer surf och höjer månadssurfen på alla mobilabonnemang över 1 GB med 50 procent eller mer.

Fri surf Sociala medier
Telias privatkunder surfar alltid fritt på en mängd sociala medier, nu både hemma och i Europa, på Facebook, Instagram, Messenger, WhatsApp, Twitter, Kik, Pinterest, Viber, Line och Welcome App utan att din surfmängd används. Fri surf Sociala medier i hela EU/EES ingår utan extra kostnad i Telia Mobil Komplett.

- Livet online och på sociala medier är en central del av hur vi kommunicerar idag. Nu ger vi våra kunder ännu mer värde för pengarna med mer surf, Roaming Europa och fri surf på sociala medier i Europa. Erbjudandet gör det enklare och tydligare för våra kunder att kommunicera med familj och vänner, oavsett om de befinner sig hemma eller i Europa, säger Jonas Hasselberg, chef för Telias konsumentaffär.

Alla delar i det nya erbjudandet gäller från och med den 11 april. Vi återkommer med mer information om den nya mobilportföljen inom kort.


Så här funkar det:
Fri roaming i Norden och Baltikum ersätts av Roaming Europa.

Kunder som har eller köper Telia Mobil Komplett-abonnemang får fri surf i EU/EES på sociala medier, vilket innebär att man surfar fritt på Facebook, Instagram, Messenger, Whatsapp, Twitter, Kik, Pinterest, Viber, LINE och Welcome App.

Kund hos oss och har frågor? Kontakta gärna vår kundtjänst på Facebook, klicka här!

Ämnen

Kategorier


Vi är Telia. Den nya generationens telekomföretag. 
Våra 6.700 kundbesatta kollegor möter miljontals kunder varje dag i ett av världens mest uppkopplade länder. Vi är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt – året om. För att ge människor tillgång till alla nya spännande tjänster satsar vi miljarder på att bygga det digitala samhället, vi bygger Framtidens nät. Vi har bestämt oss för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare våra kunder. Läs mer på www.telia.se

Kontakter

Presskontakt

Presskontakt

Presskontakt 0771-77 58 30
Irene Krohn

Irene Krohn

Presskontakt Pressansvarig 0771-77 58 30
Roija Rafii

Roija Rafii

Presskontakt Presschef 0771-77 58 30

Välkommen till Telia

I över 165 år har vi skapat fler möjligheter för fler människor. Det är vårt arv, vår drivkraft och vår framtid. Med cirka 19000 medarbetare i sju länder, varav 4 100 kollegor i Sverige, erbjuder vi den bästa uppkopplingen i de bästa näten och fortsätter att investera och innovera för ett mer digitalt och hållbart samhälle. Från torpet till storstaden, kontoret till vardagsrummet och från vårdcentralen till bussresan skapar vi en bättre vardag. Välkommen till Telia. Bättre nät. Bättre upplevelser.

Läs mer på www.telia.se
Drift och avbrott hittar du på: https://www.telia.se/privat/driftinformation