Följ Telia

Telia vill hjälpa barn och ungdomar tillsammans med GEN-PEP

Pressmeddelande   •   Nov 17, 2016 16:00 CET

Stephen Hawking

Telia är stolt partner till Kronprinsessparets initiativ, GEN-PEP. GEN-PEP arbetar för att sprida kunskap och skapa engage­mang kring barn och ungdomars hälsa. Målsättningen är att ena människor, organisationer och företag för att tillsammans underlätta för barn och ungdomar att leva ett hälsosamt liv.

Sverige är ett av Europas mest stillasittande länder och andelen barn som når den rekommenderade mängden fysisk aktivitet, en timme par dag, är liten - något Telia vill bidra till att förändra och förbättra.

- Barn och ungdomar är vår framtid. Det här är frågor som engagerar oss. Vi har sedan tidigare ett samarbete med bland annat Friends, för att motverka att barn och ungdomar far illa på nätet. Som marknadsledare är det självklart för oss att kliva fram och ta ett ansvar. Med hjälp av digitaliseringens möjligheter, innovation och vår teknik kan vi bidra till en förändring, säger Hélène Barnekow, vd Telia Sverige.

Se världens smartaste man, Stephen Hawking ge ett pep-talk i frågan i samarbete med GEN-PEP:

https://www.youtube.com/watch?v=A92o9O4FZ7Y

Läs mer om GEN-PEP:

www.gen-pep.se Instagram: @gen.pep , Twitter: @gen_pep , Facebook: Gen-Pep , #genpep

Vi är Telia. Den nya generationens telekomföretag. 
Våra 6.700 kundbesatta kollegor möter miljontals kunder varje dag i ett av världens mest uppkopplade länder. Vi är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt – året om. För att ge människor tillgång till alla nya spännande tjänster satsar vi miljarder på att bygga det digitala samhället, vi bygger Framtidens nät. Vi har bestämt oss för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare våra kunder. Läs mer på www.telia.se