Följ Telia

Telia tar bort alla avgifter för samtal, sms, mms och surf inom Sverige

Pressmeddelande   •   Apr 07, 2017 18:29 CEST

Med anledning av det fruktansvärda händelsen i Stockholm tar Telia och Halebop bort alla avgifter för samtal, sms, mms och surf i Sverige.

Telia tar i samråd med andra operatörer bort alla avgifter för samtal, sms, mms och surf inom Sverige med anledning av händelsen i Stockholm. Detta gäller samtliga Telias privat/företagskunder och Halebops kunder med abonnemang. Den fria trafiken gäller fram till och med den 9 april. Våra tankar går till alla drabbade av händelsen i Stockholm.

Vi är Telia. Den nya generationens telekomföretag. 
Våra 6.700 kundbesatta kollegor möter miljontals kunder varje dag i ett av världens mest uppkopplade länder. Vi är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt – året om. För att ge människor tillgång till alla nya spännande tjänster satsar vi miljarder på att bygga det digitala samhället, vi bygger Framtidens nät. Vi har bestämt oss för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare våra kunder. Läs mer på www.telia.se