Följ Telia

Telia storsatsar på fiber i Simrishamn

Pressmeddelande   •   Sep 15, 2016 11:55 CEST

Över 800 villaägare har redan tecknat sig för fiber med Telia i områdena Borrbystrand, Östra Vemmerlöv, Glimminge och Ravlunda. Leveranserna har redan startat. Efterfrågan på fiber är glödhet i Simrishamn – nu fortsätter Telia att sälja fiber i övriga områden och förlänger även beställningstiden på de tidigare orterna.
Telia är störst och satsar mest av alla operatörer i utbyggnad av nätinfrastruktur i Sverige. Enbart i utbyggnad av supersnabbt fiberbredband satsar Telia upp till 12 miljarder i Sverige mellan 2015 och 2018.
Satsningen på att bygga fiber i Simrishamn är en del av detta.

Fiber ger villaägarna helt nya möjligheter tack vare hastigheter på upp till 1000 Mbit/s och innebär en stabil internetuppkoppling som klarar av hela familjens användning av datorer, surfplattor, telefoner och TV-apparater samtidigt. Det gör det dessutom möjligt att dra nytta av framtidens digitala service inom till exempel sjukvård och utbildning.

I och med det stora intresset för fiber så startar vi nu fiberkampanjer som pågår till den 25 oktober i följande områden i Simrishamn:
Vallby Salarp
Järrestad
Gladsax
Gröstorp
Tobisborg
Rörum
Tunby
Hannas
Östra Ingelstad
Svinaberga

Beställ gärna på öppenfiber.se. För alla orter gäller beställning till kampanjpris.

Dessutom förlänger alltså Telia möjligheten att beställa fiber i de fyra första orterna – dvs Borrbystrand, Östra Vemmerlöv, Gliminge och Ravlunda.

Telia har längst erfarenhet på fibermarknaden och levererar ett öppet nät där kunden själv kan välja mellan olika leverantörer av TV, bredband och telefoni.Skanova bygger, utvecklar och driftar nätet.

För mer information, kontakta gärna Telias pressavdelning 0771-775830 eller besök vårt nyhetsrum teliapress.se

Vi är Telia. Den nya generationens telekomföretag. 
Våra 6.700 kundbesatta kollegor möter miljontals kunder varje dag i ett av världens mest uppkopplade länder. Vi är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt – året om. För att ge människor tillgång till alla nya spännande tjänster satsar vi miljarder på att bygga det digitala samhället, vi bygger Framtidens nät. Vi har bestämt oss för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare våra kunder. Läs mer på www.telia.se