Gå direkt till innehåll
Telia Play – nytt innehåll och nu till för alla

Pressmeddelande -

Telia Play – nytt innehåll och nu till för alla

Idag lanseras Telia Play som en helt fristående streamingtjänst och blir tillgänglig för alla. Med en unik kombination av linjära kanaler och streaming kan fler ta del av underhållning för hela familjen - med tv, filmer och serier från bland annat Discovery, HBO Nordic och nytillkomna C More. Dessutom får kunderna tillgång till Sveriges största filmbutik.

Hittills är det kunder till Telia som har haft tillgång till Telia Play. De med Telia Tv har fritt kunnat streama sitt tv-utbud i appen medan de med övriga tjänster har kunnat teckna Telia Play för en fast kostnad. Nu utökas tjänsten med innehåll från C More och kan användas av alla, även de som inte är kunder hos Telia idag.

– Det är enormt kul att äntligen kunna erbjuda Sveriges mest uppskattade tv-tjänst till alla, oberoende av vilken leverantör de har i huset, på teven eller i luren. Det här är en unik och efterfrågad kombination av brett streaming-innehåll och de mest populära tv-kanalerna. Helt enkelt det bästa av båda världarna samlat på ett och samma ställe. Jag hoppas det kan bli ett härligt nytillskott för de som planerar att vårstäda bland appar eller som vill njuta av ännu mer underhållning, säger Sarah S-Latef Engström, produktchef TV på Telia.

Mer tv till alla
I nya Telia Play ingår bland annat 15 tv-kanaler inklusive Discovery och lokala och internationella serier från C More och HBO Nordic. Tjänsten fungerar både hemma och utomlands i hela EU/EES och appen kan användas på mobiler, surfplattor, datorer, AppleTV samt har stöd för AirPlay och Chromecast. Det finns också andra Play-paket där endast streamingkanaler ingår. Just nu ingår en fri månad och en fri film när man testar tjänsten. Mer information finns på telia.se/teliaplay

För mer information, kontakta gärna Telias pressavdelning 0771-775830 eller besök vårt nyhetsrum teliapress.se

Ämnen


Om Telia

I över 165 år har vi skapat fler möjligheter för fler människor. Det är vårt arv, vår framtid och vårt samhällsansvar. Med cirka 21000 medarbetare i sju länder, varav 4 700 kollegor i Sverige, erbjuder vi den bästa uppkopplingen i de bästa näten och fortsätter att investera och innovera för ett mer digitalt och hållbart samhälle. Från torpet till storstaden, kontoret till vardagsrummet och från vårdcentralen till bussresan skapar vi en bättre vardag. Välkommen till Telia – välkommen till Folknätet. 

Läs mer på www.telia.se

Kontakter

Presskontakt

Presskontakt

Presskontakt 0771-77 58 30
Irene Krohn

Irene Krohn

Presskontakt Presschef 0771-77 58 30
Roija Rafii

Roija Rafii

Presskontakt Press & PR-ansvarig 0771-77 58 30

Välkommen till Telia

I över 165 år har vi skapat fler möjligheter för fler människor. Det är vårt arv, vår drivkraft och vår framtid. Med cirka 19000 medarbetare i sju länder, varav 4 100 kollegor i Sverige, erbjuder vi den bästa uppkopplingen i de bästa näten och fortsätter att investera och innovera för ett mer digitalt och hållbart samhälle. Från torpet till storstaden, kontoret till vardagsrummet och från vårdcentralen till bussresan skapar vi en bättre vardag. Välkommen till Telia. Bättre nät. Bättre upplevelser.

Läs mer på www.telia.se
Drift och avbrott hittar du på: https://www.telia.se/privat/driftinformation