Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Telia huvudsponsor till affärsnätverket Klara K

Telia går in som huvudsponsor till affärsnätverket Klara K. Telia är ett företag i det digitala ekosystemet som driver innovationsarbetet framåt. Därför är det viktigt att låta människor med olika personligheter, kompetens och erfarenhet mötas för att skapa en dynamik och ett framåttänk tillsammans.

– Mångfald- och jämställdhet är frågor vi jobbar med och har fokus på hela tiden. Det driver företagets utveckling framåt och bidrar till förnyelse, något som kommer ha stor betydelse för att vi ska lyckas i arbetet med att bli nya generationens telekombolag. Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång, därför väljer vi att stödja Klara K, säger Hélène Barnekow, VD på Telia.

Nätverket Klara K, grundades 2007 och har som ambition att och verka för ett mer jämställt arbetsliv. Klara K drivs av Petra Nedfors och Camilla Wagner, tidigare journalist på Veckans affärer, som via nätverk samlar makthavare, opinionsbildare och jämställdhetsarbetare för att på olika sätt driva jämställdhet-, och mångfaldsarbetet framåt. 

Ämnen


Vi är Telia. Den nya generationens telekomföretag. 
Våra 6.700 kundbesatta kollegor möter miljontals kunder varje dag i ett av världens mest uppkopplade länder. Vi är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt – året om. För att ge människor tillgång till alla nya spännande tjänster satsar vi miljarder på att bygga det digitala samhället, vi bygger Framtidens nät. Vi har bestämt oss för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare våra kunder. Läs mer på www.telia.se

Kontakter

Presskontakt

Presskontakt

Presskontakt 0771-77 58 30
Irene Krohn

Irene Krohn

Presskontakt Pressansvarig 0771-77 58 30
Roija Rafii

Roija Rafii

Presskontakt Presschef 0771-77 58 30

Välkommen till Telia

I över 165 år har vi skapat fler möjligheter för fler människor. Det är vårt arv, vår drivkraft och vår framtid. Med cirka 19000 medarbetare i sju länder, varav 4 100 kollegor i Sverige, erbjuder vi den bästa uppkopplingen i de bästa näten och fortsätter att investera och innovera för ett mer digitalt och hållbart samhälle. Från torpet till storstaden, kontoret till vardagsrummet och från vårdcentralen till bussresan skapar vi en bättre vardag. Välkommen till Telia. Bättre nät. Bättre upplevelser.

Läs mer på www.telia.se
Drift och avbrott hittar du på: https://www.telia.se/privat/driftinformation