Följ Telia

Telia förvärvar serviceverkstaden LAN-Master

Pressmeddelande   •   Maj 10, 2016 10:06 CEST

Telia fortsätter att förbättra servicen genom att förvärva serviceverkstadskedjan LAN-Master. Förvärvet innebär att Telias kunder kommer att kunna fortsätta få snabbare hjälp vid service på Appleprodukter. LAN-Master, som fortsätter drivas under samma namn finns idag i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Från och med den 22 april är LAN-Master ett helägt dotterbolag till Telia. LAN-Master är en serviceverkstad som fokuserar på service av Apple-produkter, allt från mobiltelefoner till datorer och tillbehör. LAN-Master har funnits sedan 1988 och varit auktoriserade av Apple för att utföra service på Apples produkter redan från start. Telia har under flera år haft ett framgångsrikt samarbete med LAN-Master gällande iPhones och iPads, och när tillfälle gavs att förvärva verksamheten kändes därför detta som ett naturligt steg.

LAN-Master är kända för sin höga servicenivå, vilket ger Telia en dimension till när det kommer till att hjälpa kunder på ett snabbt, effektivt och professionellt sätt. Framåt kommer Telia satsa på att utveckla verksamheten, då just kund- och serviceupplevelsen är viktig för Telias fortsätta framgång. Telia kommer driva verksamheten i ett eget dotterbolag med samma produktbredd som innan i LAN-Masters lokaler i Stockholm, Malmö och Göteborg.

Samtliga medarbetare har fått erbjudande att övergå till Telia i samband med förvärvet och vi förstärker just nu med nyrekryteringar i Göteborg och Malmö för att säkra fortsatta satsningar.

Vi är Telia den nya generationens telekomföretag. 
Våra 6.700 kundbesatta kollegor möter miljontals kunder varje dag i ett av världens mest uppkopplade länder. Vi är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt – året om. För att ge människor tillgång till alla nya spännande tjänster satsar vi miljarder på att bygga det digitala samhället, vi bygger Framtidens nät. Vi har bestämt oss för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare våra kunder. Läs mer på www.telia.se