Gå direkt till innehåll
Telia förlänger distributionsavtalet med NENT Group

Pressmeddelande -

Telia förlänger distributionsavtalet med NENT Group

Telia och NENT Group fortsätter samarbetet och förlänger sitt gemensamma distributionsavtal. Avtalet innebär att NENT Groups kanaler TV3, TV6, TV8, TV10 och TV3 Sport HD samt Viasat betal-TV-kanalerna kommer att fortsätta finnas i Telias utbud.

Det fortsatta samarbetet och det förlängda avtalet på plats innebär att Telia får fortsätta att sända och erbjuda NENT Groups kanaler TV3, TV6, TV8, TV10 och TV3 Sport HD i Sverige samt Viasat betal-TV-kanaler till sina kunder, även efter den 1 juli, då det gamla avtalet skulle ha upphört.

-Vi är naturligtvis väldigt glada över att ha avtalet på plats och fortsätter arbetet för att ha Sveriges nöjdaste tv-kunder. Våra kunder kan fortsätta titta på sina favoritprogram och precis som vanligt kan alla dessutom ta med sina tv-kanaler, program och serier under resan eller på semestern via Telia Play, säger Andreas Ekström, Kommersiell chef på Telia Sverige.

Kanalerna eSportsTV och NFL Network utgår ur Nents sortiment den 1 juli, därför utgår dessa kanaler även från Telias utbud.

Ämnen


I över 165 år har vi skapat fler möjligheter för fler människor. Det är vårt arv, vår framtid och vårt samhällsansvar. Med 20 000 medarbetare i nio länder, varav 6400 kollegor iSverige, erbjuder vi den bästa uppkopplingen i de bästa näten och fortsätter att investera och innovera för ett mer digitalt och hållbart samhälle. Från torpet till storstaden, kontoret till vardagsrummet och från vårdcentralen till bussresan skapar vi en bättre vardag. Välkommen till Telia – välkommen till Folknätet.
Läs mer på www.telia.se

Kontakter

Presskontakt

Presskontakt

Presskontakt 0771-77 58 30
Irene Krohn

Irene Krohn

Presskontakt Presschef 0771-77 58 30
Roija Rafii

Roija Rafii

Presskontakt Press & PR-ansvarig 0771-77 58 30

Välkommen till Telia

I över 165 år har vi skapat fler möjligheter för fler människor. Det är vårt arv, vår drivkraft och vår framtid. Med cirka 19000 medarbetare i sju länder, varav 4 100 kollegor i Sverige, erbjuder vi den bästa uppkopplingen i de bästa näten och fortsätter att investera och innovera för ett mer digitalt och hållbart samhälle. Från torpet till storstaden, kontoret till vardagsrummet och från vårdcentralen till bussresan skapar vi en bättre vardag. Välkommen till Telia. Bättre nät. Bättre upplevelser.

Läs mer på www.telia.se
Drift och avbrott hittar du på: https://www.telia.se/privat/driftinformation