Gå direkt till innehåll
Telia HQ, Arenastaden, Solna
Telia HQ, Arenastaden, Solna

Pressmeddelande -

Sveriges största företagsflytt – idag slår Telia upp portarna i Arenastaden

Idag skapas ett nytt kapitel i Telias 163-åriga historia. Efter 57 år i Farsta flyttar 3300 Teliamedarbetare i Stockholm till helt nybyggda lokaler ovanpå Mall of Scandinavia i Arenastaden, Solna. Lokalerna är specialdesignade för ett helt nytt sätt att arbeta, och är en viktig del på vår resa mot att skapa nya generationens telekombolag.

Telia och Telia Companys koncernenheter jobbar från och med idag i helt nybyggda lokaler designade för ett nytt sätt arbeta, med ultramodern teknik och tjänster. För att fira flytten har vi dessutom ett helt nytt press-, och nyhetsrum som vi inviger dagen till ära. Här hittar du nyheter, pressreleaser, sociala medier, bilder och allt du behöver veta om oss. 

Nu tar vi nästa steg. Välkommen till nya Telia!

Häng gärna med på vår flyttdag via sociala medier #PurpleMove

För mer information, kontakta gärna Telias pressavdelning 0771-775830 eller besök vårt nyhetsrum teliapress.se.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Vi är Telia. Den nya generationens telekomföretag. Våra 6.700 kundbesatta kollegor möter miljontals kunder varje dag i ett av världens mest uppkopplade länder. Vi är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt – året om. För att ge människor tillgång till alla nya spännande tjänster satsar vi miljarder på att bygga det digitala samhället, vi bygger Framtidens nät. Vi har bestämt oss för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare våra kunder. Läs mer på www.telia.se

Kontakter

Irene Krohn

Irene Krohn

Presskontakt Presschef 0771-77 58 30
Roija Rafii

Roija Rafii

Presskontakt Press & PR-ansvarig 0771-77 58 30

Välkommen till Telia

I över 165 år har vi skapat fler möjligheter för fler människor. Det är vårt arv, vår drivkraft och vår framtid. Med cirka 19000 medarbetare i sju länder, varav 4 100 kollegor i Sverige, erbjuder vi den bästa uppkopplingen i de bästa näten och fortsätter att investera och innovera för ett mer digitalt och hållbart samhälle. Från torpet till storstaden, kontoret till vardagsrummet och från vårdcentralen till bussresan skapar vi en bättre vardag. Välkommen till Telia. Bättre nät. Bättre upplevelser.

Läs mer på www.telia.se
Drift och avbrott hittar du på: https://www.telia.se/privat/driftinformation