Följ Telia

Sveriges största företagsflytt – idag slår Telia upp portarna i Arenastaden

Pressmeddelande   •   Jun 07, 2016 08:00 CEST

Telia HQ, Arenastaden, Solna

Idag skapas ett nytt kapitel i Telias 163-åriga historia. Efter 57 år i Farsta flyttar 3300 Teliamedarbetare i Stockholm till helt nybyggda lokaler ovanpå Mall of Scandinavia i Arenastaden, Solna. Lokalerna är specialdesignade för ett helt nytt sätt att arbeta, och är en viktig del på vår resa mot att skapa nya generationens telekombolag.

Telia och Telia Companys koncernenheter jobbar från och med idag i helt nybyggda lokaler designade för ett nytt sätt arbeta, med ultramodern teknik och tjänster. För att fira flytten har vi dessutom ett helt nytt press-, och nyhetsrum som vi inviger dagen till ära. Här hittar du nyheter, pressreleaser, sociala medier, bilder och allt du behöver veta om oss. 

Nu tar vi nästa steg. Välkommen till nya Telia!

Häng gärna med på vår flyttdag via sociala medier #PurpleMove

För mer information, kontakta gärna Telias pressavdelning 0771-775830 eller besök vårt nyhetsrum teliapress.se.

Vi är Telia. Den nya generationens telekomföretag. Våra 6.700 kundbesatta kollegor möter miljontals kunder varje dag i ett av världens mest uppkopplade länder. Vi är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt – året om. För att ge människor tillgång till alla nya spännande tjänster satsar vi miljarder på att bygga det digitala samhället, vi bygger Framtidens nät. Vi har bestämt oss för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare våra kunder. Läs mer på www.telia.se