Gå direkt till innehåll
Risk för att Discoverys kanaler försvinner ur Telias tablå

Pressmeddelande -

Risk för att Discoverys kanaler försvinner ur Telias tablå

Från och med den 8 juni finns det risk för att Telia inte kan erbjuda Discoverys kanaler till Telias tv-kunder. Anledningen är att den pågående förhandlingen mellan Telia och Discovery riskerar att inte komma i mål på grund av de försämringar som ett nytt avtal skulle innebära för Telias kunder.

-Tyvärr har vi återigen hamnat i en situation där Discovery vill begränsa hur, vad och på vilket sätt våra kunder ska kunna titta på tv kombinerat med orimliga prisökningar. Det innebär en klar försämring. Det finns flera anledningar till att vi år efter år har Sveriges nöjdaste tv-kunder. En av dem är att vi erbjuder just den här flexibiliteten, säger Jonas Hasselberg, chef för Telias konsumentaffär.

Förhandlingarna riskerar därför att inte gå i mål och det finns risk för att Telia inte längre kan erbjuda Discoverys kanaler från och med den 8 juni. Telia kommer i så fall att tills vidare ersätta Discoverys innehåll med bland annat en av de mest uppskattade innehållsleverantörerna - HBO Nordic.

Läs mer på: www.telia.se/tvinfo

Ämnen


Vi är Telia. Den nya generationens telekomföretag. 
Våra 6.700 kundbesatta kollegor möter miljontals kunder varje dag i ett av världens mest uppkopplade länder. Vi är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt – året om. För att ge människor tillgång till alla nya spännande tjänster satsar vi miljarder på att bygga det digitala samhället, vi bygger Framtidens nät. Vi har bestämt oss för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare våra kunder. Läs mer på www.telia.se

Kontakter

Presskontakt

Presskontakt

Presskontakt 0771-77 58 30
Irene Krohn

Irene Krohn

Presskontakt Pressansvarig 0771-77 58 30
Roija Rafii

Roija Rafii

Presskontakt Presschef 0771-77 58 30

Välkommen till Telia

I över 165 år har vi skapat fler möjligheter för fler människor. Det är vårt arv, vår drivkraft och vår framtid. Med cirka 19000 medarbetare i sju länder, varav 4 100 kollegor i Sverige, erbjuder vi den bästa uppkopplingen i de bästa näten och fortsätter att investera och innovera för ett mer digitalt och hållbart samhälle. Från torpet till storstaden, kontoret till vardagsrummet och från vårdcentralen till bussresan skapar vi en bättre vardag. Välkommen till Telia. Bättre nät. Bättre upplevelser.

Läs mer på www.telia.se
Drift och avbrott hittar du på: https://www.telia.se/privat/driftinformation