Följ Telia

Risk för att Discoverys kanaler försvinner ur Telias tablå

Pressmeddelande   •   Maj 23, 2017 11:00 CEST

Från och med den 8 juni finns det risk för att Telia inte kan erbjuda Discoverys kanaler till Telias tv-kunder. Anledningen är att den pågående förhandlingen mellan Telia och Discovery riskerar att inte komma i mål på grund av de försämringar som ett nytt avtal skulle innebära för Telias kunder.

-Tyvärr har vi återigen hamnat i en situation där Discovery vill begränsa hur, vad och på vilket sätt våra kunder ska kunna titta på tv kombinerat med orimliga prisökningar. Det innebär en klar försämring. Det finns flera anledningar till att vi år efter år har Sveriges nöjdaste tv-kunder. En av dem är att vi erbjuder just den här flexibiliteten, säger Jonas Hasselberg, chef för Telias konsumentaffär.

Förhandlingarna riskerar därför att inte gå i mål och det finns risk för att Telia inte längre kan erbjuda Discoverys kanaler från och med den 8 juni. Telia kommer i så fall att tills vidare ersätta Discoverys innehåll med bland annat en av de mest uppskattade innehållsleverantörerna - HBO Nordic.

Läs mer på: www.telia.se/tvinfo

Vi är Telia. Den nya generationens telekomföretag. 
Våra 6.700 kundbesatta kollegor möter miljontals kunder varje dag i ett av världens mest uppkopplade länder. Vi är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt – året om. För att ge människor tillgång till alla nya spännande tjänster satsar vi miljarder på att bygga det digitala samhället, vi bygger Framtidens nät. Vi har bestämt oss för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare våra kunder. Läs mer på www.telia.se